Πολλές φορές, θα έχει τύχει να δεις ένα κομμάτι σε ένα κατάστημα το οποίο σου κεντρίζει το ενδιαφέρον αλλά δεν το αγοράζεις, επειδή συνειδητοποιείς ότι δε ξέρεις πώς να το συνδυάσεις ή σε ποιες περιστάσεις να το φορέσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το sheer clothing ή αλλιώς οι διαφάνειες στα ρούχα. Πολλές γυναίκες φοβούνται να δείξουν ένα ίχνος δέρματος, ωστόσο υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνδυάσεις το συγκεκριμένο ύφασμα εύκολα και απλά. Αν είσαι αρχάριος αυτής της τάσης, τότε καλύτερα να το δοκιμάσεις σε μικρές δόσεις. Αν πάλι δε φοβάσαι τους πειραματισμούς και τις τολμηρές εμφανίσεις, τότε μπορείς να αγοράσεις ένα κομμάτι με μεγαλύτερη επιφάνεια διαφάνειας.

sheer-clothing-4

Τα fashion icons το επέλεξαν, το δοκίμασαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις, αφού ακολούθησαν κάποιους κανόνες και μικρά tips:

Tip 1: Ψάξε κομμάτια τα οποία να είναι ταυτόχρονα σέξι αλλά και σεμνά. Επίλεξε tops με διάφανα μανίκια ή διάφανη λαιμόκοψη.

b1528c-l

Tip 2: Συνδύασε τα με bralettes και πρόσθεσε ρομαντισμό στην εμφάνισή σου.

sheer-clothing-2

Tip 3: Προτίμησε να συνδυάσεις διάφανες φούστες ή φορέματα και πρόσθεσε εσωτερικά ένα τζιν παντελόνι ή ένα εφαρμοστό σορτς.

Tip 4: Η συγκεκριμένη τάση δεν εμφανίζεται μόνο στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ. Διάλεξε ένα ζευγάρι διάφανες κάλτσες και συνδύασέ τες με ένα crop παντελόνι και ένα ζευγάρι μποτάκια ή ακόμα και sneakers.