Το παράδειγμα των μεγάλων star όπως της Taylor Swift, της Lady Gaga και του Travis Scott ακολουθεί ο Shawn Mendes ο οποίος αποκτά με τη σειρά του δικό του ντοκιμαντέρ από το Netflix. Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε στις 13 Οκτωβρίου σε Twitter και Instagram το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του «In Wonder», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix λίγο πριν δημοσιεύσει και το νέο του άλμπουμ παρομοίου τίτλου «Wonder».

Δεν μας κράτησε και πολύ σε αγωνία (ευτυχώς), δημοσιεύοντας μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωσή του το trailer της ταινίας, τρελαίνοντας τους θαυμαστές, καθώς εμφανίζεται ημίγυμνος στην ντουζιέρα του στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα .

Και όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter τα έχασε

Can you hear the thud from girls falling off the chair when they see Shawn Mendes’ in the shower. #Netflix https://t.co/GPFDofqm5N

https://twitter.com/shaunnywalker/status/13185927812

Ο Καναδός τραγουδιστής είναι εξίσου ενθουσιασμένος, δηλώνοντας στο λογαριασμό του στο Instagram: «Εργαζόμασταν για τόσο καιρό πάνω στο ντοκιμαντέρ και είμαι ενθουσιασμένος να το μοιραστώ επιτέλους μαζί σας».

Όπως αναφέρει το Netflix, το ντοκιμαντέρ «ακολουθεί το ταξίδι αυτογνωσίας του Shawn Mendes μετά τις θυσίες που απαιτήθηκαν για να φτάσει στο σημείο της επιτυχίας που βρίσκεται τώρα, και την τελευταία περιοδεία του η οποία τον οδήγησε σε ένα ξεκαθάρισμα με τον εαυτό του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε μουσικό επίπεδο» (πηγή). Ο ίδιος αναφέρει στο trailer ότι «δεν είναι μια ιστορία ενός γνωστού τραγουδιστή αλλά ενός αγοριού που μεγαλώνει».

Επίσης εμφανίζεται και η κοπέλα του Shawn, η Camila Cabello, με την οποία είναι ζευγάρι κάτι παραπάνω από ένα χρόνο.

Το In Wonder θα κάνει την πρεμιέρα του στις 23 Νοεμβρίου και εμείς έχουμε αρχίσει ήδη να μετράμε αντίστροφα.

featured photo: