Η Sézane μπορεί να είναι μόλις δέκα ετών, αλλά έχει ήδη μια σειρά από διάσημους θαυμαστές, επαναλαμβανόμενες λίστες αναμονής σε best seller κομμάτια και ένα φαν κλαμπ που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο.

Η Sienna Miller φοράει σταθερά Sézane, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας λατρεύει τα κοσμήματα και μόλις πρόσφατα, η Katie Holmes φόρεσε ένα καλοκαιρινό outfit.

Η νέα συλλογή είναι σε συνεργασία με τη Farm Rio, το πιο διάσημο –και αγαπημένο– brand της Βραζιλίας με πολύχρωμη, διασκεδαστική και ζωντανή αίσθηση του στυλ. Τα παιχνιδιάρικα prints του έχουν φορεθεί από όλους, από την Alicia Keys μέχρι τη Salma Hayek και τώρα, συνδυάζει αυτή τη βραζιλιάνικη τόλμη με την κομψή γαλλική αισθητική του Sézane.

Τα αποτελέσματα είναι μια συλλογή που αποτελείται από 40 κομμάτια κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά – το καθένα πιο χαρούμενο από το άλλο.

Η συνεργασία είναι απολύτως ταιριαστή από πολλές απόψεις. Και οι δύο έχουν αναλάβει φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Η Farm Rio, για παράδειγμα, δωρίζει ένα δέντρο για κάθε πώληση μέσω του One Tree Planted ενώ η Sézane κάνει δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις υπέρ των ίσων ευκαιριών και της πρόσβασης στην εκπαίδευση με τις αγορές στις 21 κάθε μήνα και, κάθε Τετάρτη, υποστηρίζει την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού και φιλανθρωπικές οργανώσεις σε όλη τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

«Ένιωσα μια άμεση σύνδεση όταν συνάντησα την Katia Barros [ιδρύτρια της Farm Rio]», λέει ο Morgan Sézalory, ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής της Sézane. «Και οι δύο μοιραζόμαστε ένα διακαές πάθος για δημιουργικά κομμάτια σε εκπληκτικές χρωματικές παλέτες που μπορούν να φοριούνται για πάντα. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να γιορτάσω την ιστορία του Sézane από το Farm Rio – μια μάρκα που τοποθετεί την περιπέτεια, την ελευθερία και τους ανθρώπους στο επίκεντρο των πάντων.»

Πολλά κομμάτια έχουν ήδη εξαντληθεί –

KURT SHORTS & ΜAX SHIRT- SÉZANE X FARM RIO 

HILMA DRESS – SÉZANE X FARM RIO

TRIANGLE PALMITA – SÉZANE X FARM RIO

ABELINO BLOUSE – SÉZANE X FARM RIO