Κάθε γυναίκα θέλει όταν περπατάει να αφήνει ένα χαρακτηριστικό άρωμα στο πέρασμά της το οποίο να μεθύζει τους πάντες. Τώρα που, υποτίθεται πως, ο καιρός χειμώνιασε οι μυρωδιές θέλουμε να είναι πιο γλυκές και πιο ζεστές. Όχι τόσο λουλουδάτες και ανάλαφρες, αλλά πιο βαριές και επιβλητικές. Ο καιρός λόγω του κρύου “σηκώνει” τις πιο επιβλητικές μυρωδιές και ο λαιμός μας είναι έτοιμος να τις υποδεχτεί!

Tip: Εάν θέλετε να αγοράσετε μία κολόνια που δεν την έχετε φορέσει ξανά, καλό θα είναι να την δοκιμάσετε πριν την πάρετε για να σιγουρευετείτε ότι σας αρέσει και σας ταιριάζει.

Ζητήστε από την υπεύθυνη της εταιρείας κάποιο δείγμα ή αν θέλετε περάστε από ένα κατάστημα, ψεκάστε πάνω σας την κολόνια που θέλετε να αγοράσετε, συνεχίστε τις δουλειές σας και όταν τελειώσετε και είστε ακόμα βέβαιες ότι θέλετε να την αγοράσετε κάντε το λοιπόν!

Με αυτό τον τρόπο δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να επεξεργαστείτε το άρωμα και να καταλάβετε αν πραγματικά σας αρέσει και κατά πόσο ταιριάζει στο δέρμα σας αλλά και στην προσωπικότητά σας. Επίσης βλέπετε πόση διάρκεια έχει μέσα στην ημέρα.

Sexy Winter Fragrances

1.Elizabeth Arden, Untold

2.Christian Dior, Gris Montaigne

3.Katy Perry, Killer Queen

4.Michael Kors, Sexy Amber

5.Rihanna, Rogue

6.Dolce & Gabbana, Intense

Γεωργία Ανδρουλάκη