Η επιστήμη λέει πως οι λάτρεις του gin είναι sexy και μας έχει βάλει σε σκέψεις

Η επιστήμη λέει πως οι λάτρεις του gin είναι sexy κι εμείς έχουμε μπει σε σκέψεις

Όλοι έχουμε έναν πρώην που πίνει μόνο Gin & Tonic

Οι άνθρωποι που πίνουν gin είναι sexy σύμφωνα με την επιστήμη κι εμείς δεν ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε.

Μια έρευνα απέδειξε πως η επιλογή του αγαπημένου σου ποτού μπορεί να λειτουργήσει και ως δείκτης του πόσο σέξυ είσαι. Η έρευνα αυτή χρησιμοποίησε δείγμα από 30.000 ανθρώπους με ηλικίες από 18-42 από 21 διαφορετικές χώρες. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε είναι πως οι άνθρωποι ανάλογα με το αν έπιναν ποτά, μπύρες ή κρασί έδιναν διαφορετικές απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούσαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να συνδέσουν διαφορετικά είδη αλκοόλ με τα εξής συναισθήματα: ενέργεια, χαλάρωση, sexiness, αυτοπεποίθηση, κούραση, αρρώστια, ανησυχία, δάκρυα. Ναι, το αλκοόλ επηρεάζει τα συναισθήματα, αλλά το point είναι άλλο.

Οι επιστήμονες κατέληξαν ήταν πως ποτά όπως το gin και η vodka συνδέονται με επιθετική συμπεριφορά, ενώ κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν πιο sexy

La Maison

Από αυτούς που ήπιαν gin, το 59% ένιωσε γεμάτο ενέργεια και αυτοπεποίθηση, ενώ το 42.5% συνέδεσε το ποτό με τη sexy διάθεση. Πρόκειται για ένα κατά πολύ υψηλότερο ποσοστό σε σχέση με τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με όσους κατανάλωσαν μπύρα, το 50% δήλωσε πως χαλάρωσε. Στη λίστα με τα ποτά που χαλαρώνουν, δεύτερο ήρθε το κρασί.

Έχοντας πει αυτά, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, αποδείχτηκε πως οδηγεί σε βίαιες τάσεις. Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, είναι προφανές πως χωρίς μέτρο, χάνεται και κάθε πιθανή θετική επίδραση.

Μήπως είναι η στιγμή να θυμηθείς ποιο είναι το αγαπημένο ποτό του πιο σέξυ πρώην σου;

featured image: elitedaily.com

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.