Είπαμε sex toy, εχουμε την προσοχή σου; Τέλεια. Η εταιρεία Wolfgang & Hite κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μια σειρά με sex toys, βασισμένα στα κτίρια ενός νέου συγκροτήματος της Νέας Υόρκης. Όλα σε ροζ χρώμα, αν αυτή η λεπτομέρεια σε κάνει να ενδιαφέρεσαι ακόμα περισσότερο.

WOLFGANG AND HITE

Η Ada Louise Huxtable το 2008 είχε παραπονεθεί στο Wall Street Journal πως οι ουρανοξύστες της μοιάζουν επικίνδυνα πολύ με sex toys. Η συλλογή είχε σκοπό να αποτελέσει κάτι σαν κριτική για το design των ουρανοξυστών. Επίσης και για την αύξηση όλων αυτών των λαμπερών “εξελίξεων” στην πόλη.

Σε μια συνέντευξη στο Dezeen το brand δήλωσε: “Η πόλη και οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη έχουν κοντραριστεί μεταξύ τους για δεκαετίες, έτσι φυσικά θέλαμε να ενταχθούν στη διασκέδαση. Ο αυνανισμός είναι μια μεγάλη μεταφορά για το τελευταίο κύμα ανάπτυξης στην πόλη της Νέας Υόρκης. “

Η σειρά πρωτότυπων παιχνιδιών, γνωστή ως “XXX-HY”(δυστυχώς, δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για αγορά) περιλαμβάνει την παρακάτω έκδοση του “Vessel”, του Thomas Heatherwick. Κτίριο που φαίνεται να λατρεύουν οι χρήστες του Instagram.

WOLFGANG AND HITE
featured image: elle.com