Είσαι εσύ ή είναι κάπου γύρω σου. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που ακόμα κι αν τους βγάλεις τις μπαταρίες εκείνοι θα συνεχίσουν να βγαίνουν ραντεβού. Δε σταματούν ποτέ. Δεν το κάνουν επίτηδες απλά πάντα κάτι πάει στραβά και δεν προχωράει το ένα love story αλλά μετά κάτι πάει πολυυυ καλά και προχωράει ένα άλλο love story. Τι κακό έχει να παίζεις με τις ταχύτητες ενός αυτοκινήτου εαν είναι σβηστό; Ε το ίδιο σκέφτονται και οι serial daters αν τους κατηγορήσεις ότι βγαίνουν πολλά ραντεβού. Σβηστό αυτοκίνητο = δεν δεσμεύονται με κανέναν.

1. Ζουν τη φάση του honeymoon συνεχόμενα. Η καλύτερη φάση μιας γνωριμίας. Όλοι είναι ευγενικοί και ήρεμοι. Όλα είναι καινούργια. Μπορείς να ξαναπεις τις ίδιες ιστορίες και να αλλάξεις το τέλος, κανείς δε θα το καταλάβει. Σε νοιάζει να είσαι στην εντέλεια. Οι serial daters είναι εθισμένοι σ αυτή την περίοδο.

2. Αρνούνται να είναι single. To μισούν. Υποφέρουν εάν δεν έχουν παρέα για να βγουν έξω ή δεν περιμένουν κάποιον να τους στείλει μήνυμα. Θέλουν να νιώθουν ότι είναι πάντα ερωτευμένοι.

3. Φοβούνται τη δέσμευση. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι να μείνουν πολύ καιρό σε μια σχέση. Δεν το καταλαβαίνουν ως φόβο αλλά η αντίδραση τους είναι αυτή. Μόλις τα βήματα προχωρήσουν εκείνοι είναι έτοιμοι να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν με τον επόμενο μήνα του μέλιτος.

4. Τα λόγια τους δε ταιριάζουν με τις πράξεις τους. Δείχνουν λίγο παραπάνω ενθουσιασμό η αλήθεια είναι. Δεν είναι κακοπροαίρετοι. Θα κοιμηθούν πέντε συνεχόμενα βράδια μαζί σου αλλά θα το περιγράψουν ως ενήλικο sleepover παρά ως κάτι που αρχίζει να μοιάζει με σχέση.

5. Είναι πάντα απασχολημένοι. Κάνουν φόκους στη δουλειά τους ή στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ένας serial dater δεν έχει υποχρεώσεις σε μια σχέση εξάλλου πότε να προλάβει;

6. Είναι αυτοκαταστροφικοί. Δεν προλαβαίνουν να επιβεβαιώσουν εαν κάποιος τους ενδιαφέρει γιατί από την ώρα που έχουν παραγγείλει το πρώτο ποτό σκέφτονται το επόμενο date τους. Με κάποιον άλλον. Εαν δεν είναι αυτό αυτοκαταστροφή τότε τι;

Σου έχω διάσημα παραδείγματα:

John Mayer: Aυτό το παλικάρι έχει πληγώσει κορίτσια όπως η Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston, Taylor Swift, Katy Perry και άλλες.  

john-mayer-katy-perry-custom

Gigi Hadid: Εκανε back to back με Cody Simpson, Joe Jonas και Zayn Malik.

zayn-gigi-custom Taylor Swift: To θηλυκό πρότυπο του serial dater. Δεν προλαβαίνουμε. Joe Jonas, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Harry Styles, Calvin Harris, Tom Hiddleston. a31b669d509b9de56056bd2662f2b02d58c85bb1-custom Leonardo Di Caprio: Τρέμουν οι πασαρέλες. Gisele Bundchen, Naomi Campell, Bar Rafaelli, Miranda Kerr, Demi Moore, Blake Lively και ρε παιδιά το ξέρατε αυτό; Claire Danes! leonardodicaprioclairedanes12thannualht5xckjx9cql-custom