Η Ανδριάνα Πετράκη, την οποία οι φίλοι αποκαλούν Νανά, έχει σπουδάσει Office Management στο Λονδίνο και μιλάει τρεις. γλώσσες. Μετά από μια περιπέτεια με την υγεία της, και αφού όπως μας λέει: «απαλλάχθηκα από τα ”σκουπίδια”» ένα είναι το μήνυμά της:

«Να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου»

Έχεις μια ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς ευλαβικά κάθε πρωί;

Αν έχω λέει! Δεδομένου ότι, το πρόσωπό μου θα είναι μακιγιαρισμένο για τις επόμενες 10 ώρες, το τρίπτυχο καθαρισμός – ενυδάτωση- και αντηλιακή προστασία αποτελεί τα απλά αλλά τόσο βασικά βήματα της πρωινής μου ρουτίνας ανεξαρτήτως εποχής.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nana Petraki (@nana_petraki)

Ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς ή οι δραστηριότητες που σε βοηθούν αυτήν την περίοδο να νιώσεις αμέσως πιο αναζωογονημένη;

Τα beauty προϊόντα που αγαπώ είναι παρά πολλά και δεν θέλω να αδικήσω κάποιο αναφέροντας μόνο κάποια από αυτά. Θα πω μόνο ότι χρησιμοποιώ συνδυαστικά αρκετά, κάνοντας face layering ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μου και την εποχή.

Εάν είχες μια ολόκληρη μέρα μόνο για τον εαυτό σου, χωρίς καμία ευθύνη, πού θα ήσουν και τι θα έκανες;

Είμαι Υδροχόος και, ως γνήσια εκπρόσωπος του ζωδίου αυτού, θα πω ότι είναι δυο τα ενδεχόμενα, εκ διαμέτρου αντίθετα. Ή θα χαιρόμουν τη μοναξιά μου με ένα καλό βιβλίο με θέα το απέραντο γαλάζιο ή θα πήγαινα την αγαπημένη μου βόλτα στο κέντρο, να χαρώ τα στενά σοκάκια της Πλάκας και θα κατέληγα στην αγαπημένη μου γωνιά για ένα ποτήρι παγωμένο κρασί.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nana Petraki (@nana_petraki)

Έχεις κάποια συνήθεια σχετικά με την αυτοφροντίδα σου ή την ομορφιά, που θεωρείς πως είναι λίγο ασυνήθιστη ή περίεργη;

Δεν θα έλεγα ότι κάνω κάτι ασυνήθιστο η περίεργο. Προσπαθώ απλά να φροντίζω τον εαυτό μου σε όλα τα επίπεδα, όσο περισσότερο μπορώ και χωρίς υπερβολές.

Υπάρχει κάτι σχετικό με την προσωπική σου φροντίδα και ευεξία που έχεις στερηθεί τον τελευταίο χρόνο;

Ανοίγεις μεγάλο θέμα! Ναι έχω στερηθεί. Έχω στερηθεί απλά για άλλους πράγματα όπως ένα μπάνιο στη θάλασσα, τον ήλιο, την ανεμελιά. Είμαι ευγνώμων όμως για πολλά άλλα, που είμαι εδώ, που έγινα πιο δυνατή και που έχω ανθρώπους που με αγαπούν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Self Care Daily Routine: Ζέτα Τσακούμη, Blogger & Lifestyle Editor