Και όμως. Ο χειμώνας είναι πιο κοντά από ποτέ. Το ίδιο βέβαια ισχύει και με τις σειρές που έρχονται μαζί του. Η μικρή οθόνη θα γεμίσει ξανά με μυστήρια, ιστορίες και έρωτες και εμείς το περιμένουμε περισσότερο από όσο πιστεύεις.

Τι θα έλεγες να ρίξουμε μια μικρή ματιά σε αυτά που έρχονται και θα μας κρατήσουν κάτω από την κουβέρτα μας;

Marvel’s Runaways

21 Νοεμβρίου 2017

Με αυτή τη σειρά τα πράγματα είναι λίγο περίεργα και η εξήγηση είναι πιο απλή από όσο πίστευες. Οι δημιουργοί του Gossip Girl αποφάσισαν να κάνουν μια σειρά με τη Marvel και αυτό μας έχει εκπλήξει. Έξι έφηβοι, λοιπόν, ανακαλύπτουν πως οι γονείς τους είναι μέλη μια οργάνωσης και έτσι αποφασίζουν να πάρουν την εξουσία από τα χέρια τους. Θα τα καταφέρουν;

6 σειρές που πρέπει να δεις φέτος το χειμώνα
www.slashfilm.com

The Marvelous Mrs. Maisel

29 Νοεμβρίου 2017

Το Marvelous Mrs. Maisel αφηγείται την ιστορία μια νέας, Εβραίας συζύγου τη δεκαετία του 1950. Η Rachel Brosnahan, λοιπόν αφού ο άντρας της την παρατάει για μια άλλη γυναίκα ανακαλύπτει το ταλέντο της στο stand-up comedy. Έτσι, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτό το δώρο με τη βοήθεια ενός manager.

6 σειρές που πρέπει να δεις φέτος το χειμώνα
deadline.com

The Crown

8 Δεκεμβρίου 2017

Τα κοστούμια και τα σκηνικά είναι αυτά που αρμόζουν σε μια σειρά που αναφέρεται στη Βασίλισσα Ελισάβετ. Μια σειρά του Netflix που μας δίνει μια γεύση του τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του πιο γνωστού βασιλείου στον κόσμο.

6 σειρές που πρέπει να δεις φέτος το χειμώνα
ulstermanbooks.com

Δες ακόμη: 5 σειρες που πρεπει να δεις (κι αλλες 4 που καλυτερα να αφησεις)

Grown-ish

3 Ιανουαρίου 2018

Η πρωτοετής Zoey Johnson βρίσκεται σε μια τελείως καινούργια φάση της ζωής της. Μακριά από το σπίτι, μια περίεργη συγκάτοικος και φυσικά ένας χρόνος που δεν πηγαίνει καθόλου καλά. Μπορεί ο λογαριασμός της να είναι γεμάτος χρήματα αλλά η αφροαμερικανή πρωταγωνίστρια προσπαθεί να πατήσει στα πόδια της και δεν τα καταφέρνει.

6 σειρές που πρέπει να δεις φέτος το χειμώνα
freeform.go.com

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

17 Ιανουαρίου 2018

Η σειρά του Ryan Murphy: American Crime Story συνεχίζεται με τη δολοφονία του γνωστού σχεδιαστή μόδας Gianni Versace. O Versace δολοφονήθηκε μπροστά στη βίλα του στο Miami το 1997. Με μια εξαιρετική ερμηνεία από την Penelope Cruz στο ρόλο της Donatella Versace η σειρά μάλλον υπόσχεται τα καλύτερα στο κοινό της!

6 σειρές που πρέπει να δεις φέτος το χειμώνα
liliwexu.com

The Alienist

22 Ιανουαρίου 2018

Γυρισμένη το 1896, η σειρά The Alienist δεν είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Ένας εγκληματολόγος, μια γραμματέας και ένας δημοσιογράφος προσπαθούν να ανακαλύψουν ένα κύκλωμα που σκοτώνει νέα αγόρια. Όμως όσο πιο κοντά φτάνουν στη λύση του μυστηρίου τόσο περισσότερο μπλέκονται οι ζωές τους.

6 σειρές που πρέπει να δεις φέτος το χειμώνα
freefolk.com