Οι νέες σειρές που θα μας κρατήσουν παρέα το 2016 είναι:

Jessica Jones

Marvel-TV-Netflix-AKA-Jessica-Jones-Synopsis

Η Krysten Ritter του Breaking Bad πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Netflix, βασισμένη στο comics Jessica Jones της Marvel. Η πρώην σουπερ ηρωίδα παλεύει με την μετατραυματική της εμπειρία προσπαθώντας να γίνει ντετέκτιβ δίνοντας μάχες με τους έξω και τους μέσα δαίμονες. Ο David Tennant υποδύεται τον Zebediah Killgrave. Επίσης πρωταγωνιστεί ο Mike Colter σαν Lucas Cage aka Power Man.

Capital

Capital-Casting-779x400

To βιβλίο του John Lanchester βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των ευπώλητων της Βρετανίας το 2012 και στο τέλος του 2051 γίνεται σειρά από το BBC. Επεισόδιο – επεισόδιο θα παρακολουθήσεις τα γεγονότα στην ζωή των ανθρώπων που ζουν πλουσιοπάροχα σε μια γειτονιά του Νότιου Λονδίνου όταν σε μια μέρα όλοι λαμβάνουν την ίδια κάρτα: ”Θέλουμε αυτό που έχεις”. Όλοι ανυπομονούν να αποκαλυφθεί το marketing trick πίσω από την κάρτα μέχρι που τα πράγματα κλιμακώνονται διαφορετικά. Στο καστ θα βρεις τον Toby Jones και την Lesley Sharp.

The last panthers 

the_last_panthers

H Βρετανή αστυνομικός Ναόμι (Samantha Morton) αναλαμβάνει να διελευκάνει μια υπόθεση ληστείας διαμαντιών. Οι έρευνες απλώνονται σ όλη την Ευρώπη και όπως πρέπει σε μια καθαρόαιμη αστυνομική σειρά υπάρχει ένας ακόμη αστυνομικός, ο Χαλίλ (Tahar Rahim) που αναζητά την ίδια υπόθεση από διαφορετική σκοπιά, ένας προιοστάμενος που ενημερώνεται για τις εξελίξεις (John Hurt) καθώς και ο κλασικός σκιώδης υπόκοσμος που απειλεί, παρακολουθεί, κρύβεται, όπως του πρέπει.

The man in the high castle

x_27dd3325

Σειρά βασισμένη στην βραβευμένη νουβέλα του Philip K. Dick σε προσαρμογή του Frank Spotniz από το Amazon Prime. Η σειρά πιάνει ένα πολύ επίκαιρο θέμα με sci-fi προσέγγιση: τι θα είχε συμβεί εαν οι συμμαχικές δυνάμεις είχαν χάσει στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, εαν οι Ναζί είχαν κερδίσει. Η σειρά ακολουθεί την ζωή της  Juliana (Alexa Davalos) και του Luke  Kleintank στην Αμερική του 1952. Η πραγματική ροή της ιστορίας αλλάζει όταν η Juliana λαμβάνει ένα φιλμ το οποίο απεικονίζει έναν κόσμο στον οποίο η Γερμανία έχει κερδίσει τον πόλεμο. Εαν είσαι από εκείνους που έχουν απολαύσει το Leftovers τότε εδώ θα βρείς ένα επιπλέον διαμαντάκι.