Αν οι λίστες με όσα μπορείς να δεις και να διαβάζεις αρχίζουν να τελειώνουν σιγά σιγά, πρόσθεσε και τις παρακάτω σειρές. Βάλε τες στο πρόγραμμα και πρόσθεσε λίγη “παραγωγική ίντριγκα” στη ζωή σου. Από το Unorthodox και τη Fleabag, μέχρι το Bojack Horseman, αυτές οι σειρές θα σε κάνουν να μπεις σε φάση binging χωρίς καν να το καταλάβεις.

Unorthodox

https://www.youtube.com/watch?v=-zVhRId0BTw

Θα μπορούσες να ζεις σε μια οικογένεια που μετράει την αξία σου αποκλειστικά βάσει του αν είσαι καλή σύζυγος και μητέρα; Ούτε και η Esty μπόρεσε, οπότε απέδρασε. Το Unorthodox είναι μια μίνι-σειρά που εξιστορεί τη ζωή της Esty και το πώς αυτή προσπάθησε να αποδράσει από τη δική της φυλακή. Η σειρά αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ότι η απόδραση δεν σημαίνει απαραίτητα και απελευθέρωση. Μπορεί τελικά να βρεις την “ελευθερία” σου μέσα από το σαλόνι σου.

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Fleabag

Η σειρά αυτή μέσα σε δύο σεζόν απεικονίζει όλους τους λόγους που σου λείπει (αλλά ταυτόχρονα δε σου λείπει) το dating. Η Fleabag είναι μια νέα γυναίκα που καλείται να διαχειριστεί τον χαμό της καλύτερης φίλης της, τις περίεργες σχέσεις της με την οικογένειά της και τον έναν λάθος σύντροφο μετά τον άλλο. Θα σε κάνει να ταυτιστείς και να καταλάβεις πως δεν είσαι η μόνη που θεωρεί την ενήλικη ζωή μια μεγάλη παγίδα.

Διάβασε περισσότερα εδώ.

3. La Casa De Papel

Βγήκε η τέταρτη σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς La Casa De Papel. Η τρίτη ούτως ή άλλως έμεινε αξέχαστη με τη Nairobi να πολεμά για τη ζωή της. Η τέταρτη σεζόν βρίσκεται ήδη διαθέσιμη στο Netflix και είμαστε σίγουροι πως θα δεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο χωρίς stop, όπως τις άλλες φορές.

Bojack Horseman

Ο Bojack Horseman είναι ένα αστέρι της τηλεόρασης της δεκαετίας του 1980. Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε τότε ήταν η μια και μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε για να κυνηγήσει την καριέρα του. Όμως η σειρά ακυρώθηκε και αυτός έμεινε να αναπολεί εκείνες τις μέρες για τα επόμενα δεκαοκτώ χρόνια της ζωής του. Με τη βοήθεια κάποιων φίλων προσπαθεί να ξαναμπεί στον χώρο της showbiz αλλά η συνειδητοποίηση του πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από την εποχή του, τον επηρεάζει με διάφορους τρόπους. Αν αυτό που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο είναι λίγο γέλιο, αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσένα.

featured image: BGR.com