Ο Μάϊος αναμφισβήτητα μας χάρισε τις καλύτερες κυκλοφορίες που είχαμε να δούμε εδώ και καιρό. The Eddy, Hollywood, δεύτερη σεζόν Dead to Me και Homecoming και πάει λέγοντας. Ευτυχώς ο προγραμματισμός για νέες σειρές συνεχίζεται και το καλοκαίρι. Εδώ που τα λέμε, αυτό το καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν το Netflix και οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα θα σου κρατήσουν συντροφιά περισσότερο από το συνηθισμένο. Γι’ αυτό κάνε το πρόγραμμα σου, μην τυχόν και σου ξεφύγει κάτι ενδιαφέρον.

13 Reasons Why (4η σεζόν) – 5 Ιουνίου

Η ανακοίνωση για τη τόσο σύντομη κυκλοφορία της 4η σεζόν του 13 Reasons Why μας τάραξε και το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την ίδια τη σειρά. Ξέρουμε ότι μετά από αυτή τη σεζόν θα πρέπει να αποχωριστούμε την ιστορία αυτή, αν και δε θα είναι εύκολο. Έχουμε, όμως, έναν ακόμα λόγο να περιμένουμε τον Ιούνιο.

I May Destroy You – 7 Ιουνίου

https://www.youtube.com/watch?v=vrUGIQ2ItE8

Με τη σειρά αυτή, η Michael Coel εξερευνά το θέμα της σεξουαλικής συναίνεσης και του βιασμού. Το σημαντικότερο είναι ότι μιλά για τα θέματα αυτά απερίφραστα. Την ίδια τη βοήθησε μια προσωπική της εμπειρία για να αγγίξει αυτό το ζήτημα στη μικρή οθόνη. Σίγουρα όχι το πιο ανάλαφρο θέαμα για καλοκαίρι, αλλά αξίζει την προσοχή μας.

Love, Victor – 19 Ιουνίου

Αν σου θυμίζει κάτι ο τίτλος είναι γιατί η συγκεκριμένη σειρά είναι τοποθετημένη στο ίδιο σύμπαν με την ταινία Love, Simon. Αυτή τη φορά, η προσοχή στρέφεται στον Victor και στη δική πορεία αυτοαναζήτησης και ανακάλυψης. “Love isn’t always a straight line” μας λένε και δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Perry Mason – 21 Ιουνίου

Στην αρχή, η νέα αυτή σειρά του HBO κέρδισε μεγάλη προσοχή γιατί είχαμε ο πιστέψει ότι ο Robert Downey Jr. θα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τελικά ανακοινώθηκε ότι εκείνος θα είναι ένας από τους παραγωγούς και ο ηθοποιός Matthew Rhys θα αναλάβει τα ηνία. Η ιστορία του περίφημου δικηγόρου έρχεται για άλλη μια φορά στη μικρή οθόνη με μία φρέσκια ματιά – ελπίζουμε.

The Babysitter’s Club – 3 Ιουλίου

Μια παρέα κοριτσιών που πηγαίνουν γυμνάσιο, αποφασίζουν να ξεκινήσουν μια δική τους κάπως “αυτοσχέδια” επιχείρηση για babysitting. Πέρα από το προφανές χιούμορ που περιμένουμε μέσα σε όλο αυτό, η σειρά δεν παραλείπει να αγγίξει και θέματα που απασχολούν πολλούς εφήβους, όπως είναι τα διαζύγια των γονιών, ο ρατσισμός και το bullying.

Brave New World – 15 Ιουλίου

Εννοείται πως και από αυτό το καλοκαίρι δε θα λείψει ούτε η επιστημονική φαντασία. Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί τη μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Aldous Huxley που κυκλοφόρησε το 1932. Τότε ο συγγραφέας είχε φανταστεί ένα μέλλον αρκετά τρομακτικό και περίεργο. Τον θαυμαστό αυτό καινούριο κόσμο θα μπορέσουμε να δούμε φέτος το καλοκαίρι.

featured image: unboxholics.com