Για την πρωταγωνίστρια του Maid, Margaret Qualley τα είπαμε. Ωστόσο ειδική μνεία πρέπει να γίνει και για τον πρωταγωνιστή της σειράς Νick Robinson.

Ο Nick Robinson υποδύεται στη σειρά Maid του Netflix το σύντροφό της 25χρονης Άλεξ τον οποίο εγκαταλείπει καθώς είναι αλκοολικός και με δείγματα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Παρά τα πολλά ζητήματα του Sean όμως, δεν υπάρχουν ξεκάθαροι κακοί στο Maid. Και η αλήθεια είναι πως ο ρόλος του είναι τόσο καλογραμμένος που όσο και να θέλεις να τον αντιπαθήσεις, κατά έναν τρόπο σου προκαλεί συναισθήματα ενσυναίσθησης και συμπόνιας. Σίγουρα όμως θα αγαπήσεις περισσότερο την Alex.

O Nick Robinson ανέφερε για το χαρακτήρα του στη σειρά:

«O Sean δεν έχει μία καλή ζωή. Εξαρτάται από το αλκοόλ για να αντιμετωπίσει το δικό του τραύμα », λέει ο Robinson. «Αισθάνομαι ότι γνώρισα [ανθρώπους σαν] τον Sean, [που] θα σου έδιναν τα πάντα, αλλά ήταν επίσης πολύ κατεστραμμένοι».

Ο Nick Robinson εξακολουθεί να παλεύει με τις αποχρώσεις του ρόλου του στη σειρά και το πώς αυτό παρουσιάζεται σε διάφορες στιγμές.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick (@therealnickrobinson)

 «Η τοξική αρρενωπότητα σε μπλοκάρει από το να μην μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου ή τα συναισθήματά σου φοβούμενος ότι θα θεωρηθείς αδύναμος ή ευάλωτος», λέει. “Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα πολλά από αυτά με τα οποία ασχολούνται αυτοί οι χαρακτήρες.”

Ωστόσο, αυτή η εκδοχή του ανδρισμού είναι κάτι που ο Robinson λέει ότι μπόρεσε να αποφύγει στη ζωή του.

«Ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου ως αυτό που μπορεί να θεωρείται ως τον« παραδοσιακό αρσενικό τύπο ».

Ευτυχώς θα πω εγώ καθώς ενώ παρουσιάζεται σαν ένας άκρως τοξικός σύντροφος στη σειρά, έχει βρει μάλλον τον τρόπο να το εξισορροπήσει και να γίνει λίγο πιο κατανοητός στο ευρύ κοινό, που σε άλλη περίπτωση θα τον είχε καταδικάσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Τελικά το Maid, αξίζει να το δεις για πολύ περισσότερους λόγους απ’ όσους πιστεύεις. Ακόμα και για την έξτρα δόση ενσυναίσθησης.