Οι πετσέτες Sea you soon δεν είναι η συνηθισμένη πετσέτα που χρησιμοποιούσαμε μέχρι σήμερα. Παράγονται σε παραδοσιακούς αργαλιούς με φυσικά νήματα βαμβακιού και μπαμπού. Είναι ελαφριές και καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στην τσάντα ή τη βαλίτσα. Στεγνώνουν γρήγορα, χωρίς να υστερούν σε απορροφητικότητα και έχουν μια εντελώς καλοκαιρινή αίσθηση χάρη στα ζωηρά και έντονα χρώματα τους. Μπορούν πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθούν σαν πετσέτες, σαν κάλυμμα για την ξαπλώστρα ή την ψάθα, σαν παρεό και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και σαν εσάρπα ή φουλάρι. Σε κάθε περίπτωση ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη αισθητική τους.

_P5A4701

Εμπνεόμαστε από τον ήλιο, το καλοκαίρι και φυσικά τη θάλασσα κι όλες τις όμορφες εικόνες, στιγμές κι αναμνήσεις που μας χαρίζει αυτός ο συνδυασμός. Άλλωστε είναι η πιο κατάλληλη εποχή να εμπνευστείς και να κάνεις σχέδια.

Φέτος επικεντρωνόμαστε στην ιδιαιτερότητα, πρακτικότητα και ποιότητα σε λογικά οικονομικά επίπεδα, με τα ανάλογα φωτεινά, χαρούμενα και καλοκαιρινά χρώματα.

Οι πετσέτες για να αποδώσουν το μέγιστο αναφορικά με την απορροφητικότητα καλό είναι να πλένονται πριν την πρώτη χρήση. Οι πετσέτες μας υφαίνονται με φυσικά νήματα βαμβακιού και μπαμπού κι αυτό τις κάνει ανθεκτικές στο χρόνο. Επιπλέον, να αναφέρουμε ότι όσο πλένονται μαλακώνουν και δεν χνουδιάζουν.

Ιδανικά προτείνουμε να ακολουθούνται οι οδηγίες πλυσίματος που δίνουμε και για κάποιους πιο “ευαίσθητους” οδηγούς να αποφεύγεται η επαφή με αιχμηρά αντικείμενα.

Travel Essentials

Ποιο είναι το τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό με το οποίο φαντάζεστε το αξεσουάρ σας;

Μία παρέα φίλων, σε μία όμορφη γραφική παραλία, λίγο πριν να δύσει ο ήλιος. Κάποιοι χαλαρώνουν ξαπλωμένοι στις πετσέτες sea you soon, ενώ άλλοι φέρνουν γελώντας κοκτέιλ  από το διπλανό beach bar φορώντας Sea you soon πετσέτες σαν παρεό. Από μακριά ακούγεται αγαπημένη μουσική, η διάθεση ανεβασμένη, τα πρόσωπα χαμογελαστά και  ο ήλιος που δύει μαζί με τα χρώματα της Sea you soon φτιάχνουν το υπέροχο σκηνικό μιας φωτογραφίας που θα χαζεύουμε για καιρό.

Ποιό icon θα θέλατε να δείτε να κρατάει/φοράει το αξεσουάρ σας;

Όποιο το αγαπήσει και το προσέξει. Θεωρούμε ότι η Sea you soon απευθύνεται σε ανθρώπους με θετική ενέργεια, που τολμούν, πειραματίζονται, που είναι αυθεντικοί και που περνούν καλά με απλά αλλά ουσιαστικά για αυτούς πράγματα.    

Ile de L'Est Purple