Για να μιμηθείς αγαπημένες celebs, όπως η Gisele Bundchen και η Zoe Saldana, πρέπει να δοκιμάσεις ένα από τα spray με θαλασσινό αλάτι που κυκλοφορούν στην αγορά.

Τι κάνει το spray θαλασσινού αλατιού;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα spray θαλασσινού αλατιού σε βοηθούν να αποκτήσεις τα φανταστικά beach waves που έχεις μετά από μία βουτιά στη θάλασσα. Με τη διαφορά ότι αυτά τα προϊόντα φέρονται λίγο καλύτερα στα μαλλιά σου από το σκληρό νερό της θάλασσας αφού προσθέτουν τον όγκο και την υφή στα μαλλιά σου αλλά ανάλογα με τη φόρμουλα τα βοηθούν να παραμείνουν ενυδατωμένα και απαλά.

Πώς να χρησιμοποιήσεις το spray θαλασσινού αλατιού

Ενώ μπορείς να εφαρμόσεις ένα σπρέι θαλασσινού αλατιού σε στεγνά μαλλιά, θα λειτουργήσει καλύτερα σε υγρά μαλλιά που έχεις στεγνώσει με πετσέτα.

Εφάρμοσε το προϊόν στα μεσαία τμήματα των μαλλιών σου και φρόντισε να ψεκάσεις ομοιόμορφα και στα υπόλοιπα ανά τούφες. Μετά τον ψεκασμό, άρχισε να δουλεύεις τα μαλλιά σου όπως όταν βάζεις mousse.

Ιδανικά άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά  χρησιμοποίησε το σεσουάρ στη πιο χαμηλή ένταση και θερμοκρασία και στον μισό χρόνο απ’ ότι συνήθως.

Surf Spray, Bumble and Bumble
Schwarzkopf Professional Mad About Waves Sea Blend Texturizing Spray
Intermed Hair Sea Mist
Schwarzkopf Got2B Hair Spray Salt Beach Matt