Όλοι μας έχουμε κάποια όρια σχετικά με το τι ανεχόμαστε στις σχέσεις μας, και τι όχι. Κάποιες φορές μπορεί αυτό που δεν μας αρέσει να είναι συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ανθρώπων ή ακόμη και τύποι ανθρώπων. Ίσως επίσης να είναι καταστάσεις τις οποίες έχουμε ζήσει σε προηγούμενες σχέσεις μας και απλά αποφασίσαμε ότι δεν θέλουμε να τις βιώσουμε ξανά.

Εδώ θα δεις σε τι σχέσεις δεν έχει συνηθίσει – και δεν ανέχεται – το κάθε ζώδιο να βρίσκεται.

Κριός

Αυτό που θέλει είναι οι καυγάδες στη σχέση του να αντιμετωπίζονται με ωριμότητα και σεβασμό. Οτιδήποτε άλλο δεν του κάνει.

Ταύρος

Δεν έχετε συνηθίσει να βρίσκεται σε σχέσεις όπου δεν αισθάνεται άνετα και δεν μπορεί να δείξει τον πραγματικό του εαυτό.

Δίδυμοι

Το μόνο που θέλει ένας Δίδυμος είναι να βρίσκεται σε σχέσεις όπου παίρνει όσα δίνει.

Καρκίνος

Δεν ανέχεται να είναι σε μια σχέση όπου το άλλο άτομο δεν του δείχνει την εκτίμησή του.

Λέων

Θέλει οι σχέσεις του να είναι ξεκάθαρες. Δεν μπορεί να είναι σε μια φιλική σχέση για παράδειγμα αλλά ταυτόχρονα να έχει και ερωτικά στοιχεία.

Παρθένος

Δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε σχέσεις όπου η αγάπη δεν είναι αμοιβαία αλλά μονόπλευρη.

Ζυγός

Το σεξ είναι ένας βασικός παράγοντας για τις σχέσεις του Ζυγού. Εάν δεν είναι καλό μάλλον ήρθε η ώρα να φύγει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει σταθερότητα στη ζωή του. Δεν έχει συνηθίσει τις περιστασιακές σχέσεις όπου δεν μπορεί να φανταστεί το μέλλον του με τον άλλον.

Τοξότης

Όταν μιλάει ο Τοξότης θέλει να τον ακούν και να τον σέβονται. Δεν ανέχεται να μην τον αφήνουν να πει τη γνώμη του ή να τον κριτικάρουν με άσχημο τρόπο.

Αιγόκερως

Εάν μισεί κάτι ο Αιγόκερως σε μια σχέση είναι σίγουρα η ζήλια. Δεν αντέχει την έλλειψη εμπιστοσύνης και τους καυγάδες που αυτή προκαλεί.

Υδροχόος

O Υδροχόος θέλει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Εάν μια σχέση δεν του το δίνει αυτό και νιώθει πως δεν έχει πάντα τον πρώτο λόγο, δεν μένει για πολύ.

Ιχθύς

Δεν θέλει στις σχέσεις του να μην τον εκτιμάνε για τις ιδέες, το μυαλό, τις πεποιθήσεις του. Αυτό δεν το ανέχεται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς θα αντιμετωπίζεις τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με βάση το ζώδιό σου