Αν αγάπησες το καστ του Sex Education τόσο όσο εμείς, σίγουρα θα θες να το ξαναδείς. Ειδικά αν τελείωσες την σειρά σε μια μόλις μέρα. Ευτυχώς, οι περισσότεροι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς έχουν ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό. Όσο κι αν εμείς θέλουμε να λέμε ότι το highlight τους ήταν το Sex Education. Ξεκινώντας από το Asa Butterfield και συνεχίζοντας με όλους τους υπόλοιπους, θα σου αποκαλύψουμε μερικούς ρόλους τους από το παρελθόν που θα μπουν σίγουρα στην watchlist σου.

Asa Butterfield

Σε ποιους άλλους ρόλους θα δεις τους ηθοποιούς του Sex Education
empire.com

Αρχικά, την πρώτη φορά που είδες τον Asa στο Sex Education δεν μπορεί να μην σκέφτηκες ότι κάπου τον έχεις ξαναδεί. Αυτό λογικά οφείλεται στο Hugo, μια από τις καλύτερες παιδικές ταινίες φαντασίας. Σε εφηβική πια ηλικία ίσως τον πήρε το μάτι σου στο Ender’s Game, πάλι μια ταινία δράσης και φαντασίας. Αν ξεχωρίζουμε κάποια ταινία του, αυτή είναι το A Brilliant Young Mind, όπου υποδύεται έναν έφηβο με εξαιρετικές ικανότητες μυαλού, ένα παιδί-θαύμα. Μπορεί  να θεωρείται στην ταινία ότι απεικονίζει έναν socially awkward έφηβο, η αλήθεια όμως είναι πως αυτή η ταινία αγγίζει τον αυτισμό στις βαθύτερες πτυχές του και ο Butterfield ξέρει τι κάνει.

Gillian Anderson

Σε ποιους άλλους ρόλους θα δεις τους ηθοποιούς του Sex Education
indiewire.com

Η αγαπημένη μας sex therapist -που όλοι θα θέλαμε για μητέρα- έχει πολλά χρόνια καριέρας στις πλάτες της. Από τις πιο χαρακτηριστικές της συμμετοχές είναι σίγουρα αυτή στα X-Files. Με μια ματιά στους ρόλους που έχει υποδυθεί θα καταλάβεις ότι είναι πολύ καλή είτε ως πράκτορας είτε ως οποιαδήποτε κατηγορία γιατρού. Αν θες κάτι πιο ανάλαφρο, μπορείς να την δεις για 4 επεισόδια στο American Gods. Κι αν πάλι δεν πείστηκες, μπορείς να περιμένεις την 4η σεζόν του The Crown. Εκεί θα υποδυθεί την Margaret Thatcher.

Tanya Reynolds

Σε ποιους άλλους ρόλους θα δεις τους ηθοποιούς του Sex Education
popsugar.com

Η αγαπημένη weirdo προσωπικότητα για όλους. Ως Lily στο Sex Education μάς έκανε πολλές φορές να την κοιτάξουμε με περιέργεια και απορία. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ότι συμμετείχε στη βρετανική σειρά Delicious και θα συμμετέχει και στην κινηματογραφική μεταφορά της Emma, της ιστορίας από την Jane Austen.

Kedar Williams-Stirling

Σε ποιους άλλους ρόλους θα δεις τους ηθοποιούς του Sex Education
imdb.com

O Kedar έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 2010 με την ταινία Shank. Πριν από αυτό, είχε κάνει απλά κάποια guest σε διάφορες σειρές. Με το Shank όμως άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστός, όπως και με τη σειρά Wolfblood. Εκεί πλέον είχε βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο στις 3 πρώτες σεζόν της σειράς. Μπορούμε όμως να πούμε, ότι επιτέλους “ξεδίπλωσε” το ταλέντο του στο Sex Education.

Y.Γ. Μην απορείς που δεν έχουμε Ncuti Gatwa και Emma Mackey στην παραπάνω λίστα. Η αλήθεια είναι πως είναι και οι δύο τους σχετικά πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί. Βέβαια, επωφελήθηκαν αρκετά από την συμμετοχή τους στο Sex Education κι έτσι θα τους βλέπουμε συχνά από εδώ και πέρα.

Featured Image: dazeddigital.com