Ας εξετάσουμε την υπόθεση των silk scrunchies και silk bandanas: Μάλλον έχεις ακούσει ότι οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες είναι ό,τι καλύτερο για το δέρμα και τα μαλλιά σου. Η απαλή επιφάνεια του μεταξωτού δημιουργεί λιγότερες τριβές από ότι το βαμβάκι, κάτι που σημαίνει λιγότερα σπασίματα, λιγότερες φθορές και ελάχιστο φριζάρισμα στα μαλλιά.

Οι άνθρωποι της Bet and Malfie μάλλον το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Η Μαρίζα Ανεζουλάκη, o άνθρωπος που είναι πίσω από το brand με τα υψηλής ποιότητας, µοναδικά και κοµψά φουλάρια και µαντήλια για κάθε γυναίκα που θέλει να διαφέρει έχοντας ως γυνακείο αξεσουάρ το φουλάρι της Bet and Malfie. Ακολουθώντας την υπερ-τάση φέτος συμπλήρωσε τις συλλογές της με scrunchies και μεταξωτές bandanas, από αληθινό μετάξι.

Το brand χρησιμοποιεί μετάξι υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσει αυτά τα sophisticated scrunchies της συλλογής. Εκτός από το ότι τα scrunchies είναι τάση, παράλληλα θα έχεις και το πλεονέκτημα ότι το μετάξι θα προστατεύει τα μαλλιά σου. Το μεταξωτό αξεσουάρ για τα μαλλιά σου μειώνει την τριβή και το σφίξιμο που προκαλούν τα παραδοσιακά λαστιχάκια μαλλιών. Επιπλέον με τα μεταξωτά scrunchies δεν θα έχεις αυτό το ενοχλητικό σημάδι στα μαλλιά όταν πια τα λύνεις. Και τέλος, το μεταξωτό scrunchie γύρω από τον καρπό δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα απλό μαύρο λαστιχάκι. Σωστά; Τα ίδια ακριβώς οφέλη, λοιπόν, θα κερδίσεις και από τις μεταξωτές bandanas.

Παρακάτω βρήκαμε τα 5 silk scrunchies και silk bandanas από την Bet and Malfie

Για εμάς αποτελούν το τέλειο δώρο για τις φίλες, την αδερφή σου, τον εαυτό σου, τη μαμά σου, τη συνάδερφο που συμπαθείς στο γραφείο. Η τιμή τους είναι ακριβώς ό,τι πρέπει για κύριο ή συμπληρωματικό δώρο. Εσύ αποφασίζεις.

ETHIRIA – Silk BandanaEVELYN – Silk Scrunchie | Ribbon

AVANIA – Silk Scrunchie | Ribbon

PETAL – Silk Scrunchie | Ribbon

ROMINA – Silk Bandana

  Aνακάλυψε περισσότερα: www.betandmalfie.com  |  www.instagram.com/betandmalfie  www.facebook.com/betandmalfie