Η Scarlett Johansson μοιράζεται μαθήματα που έχει πάρει από το αισθηματικό παρελθόν της, με αφορμή την κυκλοφορίας της ταινίας της με θέμα έναν γάμο, The Marriage Story.

Σε μια νέα συνέντευξή της στο Vanity Fair, η ηθοποιός μοιράστηκε πράγματα για τον τριετή γάμο της με τον Ryan Reynolds. Εξήγησε στο περιοδικό πως δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη σε εκείνη τη φάση για μια τέτοια σχέση.

“…την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν 23 ετών”, είπε η Johansson. “Δεν είχα την αντίληψη του τι είναι γάμος”. Προσέθεσε, “Ίσως το έκανα πιο ρομαντικό στο μυαλό μου, πιστεύω, με έναν τρόπο”.

Σχεδόν είχαμε ξεχάσει πως αυτοί οι δύο ήταν μαζί. Πήραν διαζύγιο το 2011. Έπειτα, ο Reynolds παντρεύτηκε τη Blake Lively, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Πρόσφατα, η Johansson αρραβωνιάστηκε τον star του Saturday Night Live, Colin Jost.

Δε φαίνεται η Johansson να έχει μετανιώσει για τις επιλογές της ή να τρέφει αισθήματα για τον πρώην σύντροφό της. Αντίθετα, δείχνει να βλέπει εκείνη την περίοδο, σαν μια εποχή προσωπικής ανάπτυξης.

“Είναι ένα διαφορετικό μέρος της ζωής μου τώρα. Νιώθω ότι έχω φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή μου, που μπορώ να κάνω ενεργές επιλογές. Είμαι πιο παρούσα νομίζω, από ό,τι ήμουν”.

Τι δήλωσε η Scarlett Johansson για τον γάμο ως έννοια

“Η ιδέα του να χτίσω μια οικογένεια, να δημιουργήσω μια οικογένεια, και να έχω αυτή τη δουλειά, μου αρέσει. Πιστεύω πως θα ήταν υπέροχο. Πάντα το ήθελα αυτό. Το ήθελα επίσης και στον γάμο μου με τον πατέρα της κόρης μου. Απλά δεν ήταν το σωστό άτομο. Αλλά μου αρέσει αυτή η ιδέα.”

*Η Scarlett Johansson υπήρξε παντρεμένη με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Romain Dauria και απέκτησαν μαζί μια κόρη.

featured image: glamour.com