Savoir boire στο… σπιτι / Απογευματινα coffee – tails

espressomartini

Case:

Το ξέρω ότι αγαπάς τον καφέ. Δοκίμασες ποτέ ένα Espresso Martini; Στο εξωτερικό είχε γίνει μεγάλη μόδα τα τελευταία χρόνια, αντίθετα με εδώ. Εδώ θα δεις τον μοναδικό Gennaro Contaldo (που πιστεύω θα του μοιάζω σε 25 χρόνια από τώρα) να φτιάχνει ένα πολύ λαχταριστό και εύκολο Espresso Martini.

Θα σου δείξω μια λίγο διαφορετική συνταγή με τη χρήση του καφέ για να πειραματιστείς στο επόμενό σου brunch ή ένα απόγευμα μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά.

What you need:

  •  1 Espresso
  •  2 σφηνάκια Λευκή Τεκίλα (Προτίμησε El Jimador)
  •  1 σφηνάκι σιρόπι βανίλιας
  •  1 σφηνάκι κρέμα γάλακτος
  •  1 ολόκληρο μοσχοκάρυδο

Action:

Βάζουμε στο shaker όλα τα υλικά, εκτός από την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε πάγο και χτυπάμε. Σουρώνουμε σε ένα ποτήρι του κρασιού με πάγο. Στη συνέχεια χτυπάμε με ένα παγάκι την κρέμα γάλακτος στο μίξερ για 10 δευτερόλεπτα για να δέσει λίγο, την ρίχνουμε προσεκτικά πάνω από το κοκτέιλ και τρίβουμε λίγο μοσχοκάρυδο για τη μυρωδιά.

Αυτό κυρίες και κύριοι είναι το “Café en México”

Για τους λάτρεις του καφέ, της τεκίλας, των Λατίνων εραστών και του μπαλκονάτου κυριακάτικου brunch.

#talking_about_coffee

Cheers & enjoy responsibly

JS

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.