Τι και αν έχουν περάσει 20 σχεδόν χρόνια από το πρώτο επεισόδιο του SATC; Αυτό συνεχίζει να είναι επίκαιρο. Αν έχεις αναρωτηθεί έστω και μια φορά: «Τι θα έκανε η Carrie στη θέση μου;» , τότε η ακόλουθη λίστα κατά πάσα πιθανότητα θα σε καλύψει.

Όταν νιώθεις ότι όλοι οι άντρες με τους οποίους βγαίνεις συμπεριφέρονται σαν παιδιά

SATC Σεζόν 1η , Επεισόδιο 4, “Valley of the Twenty-Something Guys”

Σε αυτό το επεισόδιο και η Carrie και η Samantha βγαίνουν ραντεβού με μικρότερους άντρες και βιώνουν αυτό ακριβώς το συναίσθημα. Δεν είσαι η μόνη που εύχεται οι άντρες να ήταν πιο ώριμοι.

Όταν αρνείται να προσδιορίσει τον τύπο της σχέση σας

Σεζόν 1η , Επεισόδιο 7, “The Monogamists”

Ο Mr.Big σε όλα σχεδόν τα επεισόδια έχει αυτό το θέμα, αλλά στο συγκεκριμένο η Carrie συνειδητοποιεί ότι βλέπει και άλλες γυναίκες ταυτόχρονα με αυτή. Η Miranda βλέπει τον πρώην της, Skipper, με κάποια άλλη και σοκάρεται γιατί μάλλον δεν υπήρξε ο προσδιορισμός της σχέσης που έπρεπε.

Όταν είσαι σε περίοδο «ξηρασίας»

Σεζόν 1η, Επεισόδιο 11, “The Drought”

Η Carrie έχει καιρό να κάνει sex με τον Μεγάλο (αναρωτιέται αν φταίει μια ατυχής και συνάμα αστεία στιγμή μεταξύ τους), η Miranda δεν έχει κάνει sex για μήνες, η Charlotte βγαίνει με κάποιον που οι επιδόσεις και η διάθεσή του για sex επηρεάζονται από χάπια που παίρνει. Όλες έχουν μια διαφορετική άποψη για το θέμα sex και την έλλειψή του, οπότε σίγουρα με κάποιας την αντίληψη θα ταυτιστείς.

Όταν κατά λάθος έκανες like σε φωτογραφία από το 2016 της νυν συντρόφου του πρώην σου

Σεζόν 2η, Επεισόδιο 3, “The Freak Show”

Στο επεισόδιο αυτό, ο νυν σύντροφος της Carrie την πιάνει «στα πράσα» να ψαχουλεύει τα πράγματά του με την αιτιολογία ότι της φαινόταν «πολύ καλός για να είναι αληθινός». Η σύγχρονη εκδοχή είναι να κάνεις stalking μέσω τον social media.

Όταν διστάζεις να τον γνωρίσεις στις φίλες σου

Σεζόν 2η, Επεισόδιο 8, “The Man, The Myth, The Viagra”

Σε αυτό το επεισόδιο ο Mr.Big γνωρίζει τα κορίτσια. Είναι πολύ λογικός ο φόβος που μπορεί να έχεις στο να βάλεις τη νέα σου σχέση σε όλα το κομμάτια της ζωής σου (ειδικά αν δεν νιώθεις σίγουρη για εκείνον). Σε αυτό το επεισόδιο παρουσιάζεται αυτή η στιγμή-ορόσημο.

Όταν ο πρώην σου, που σε πλήγωσε, βάζει φωτογραφία στο Instagram με την καινούργια του σχέση

Σεζόν 2η, Επεισόδιο 17, “Twenty-Something Girls vs. Thirty-Something Women”

Η Carrie, ενώ βρίσκεται στο Hamptons, συναντά τυχαία τον Μεγάλο με την καινούρια του κοπέλα. Αυτό ομολογουμένως είναι χειρότερο από μια φωτογραφία. Βλέποντας το επεισόδιο μπορεί να αισθανθείς και τυχερή που τουλάχιστον δεν τους συνάντησες.

Όταν νιώθεις ότι θυσιάζεις πολλά για μια σχέση

Σεζόν 3η, Επεισόδιο 5, “No Ifs, Ands, Or Butts”

Η Carrie στη σχέση της με τον Aidan προσπαθεί να απαρνηθεί το τσιγάρο. Παράλληλα, η Charlotte προσπαθεί να δει την καλή πλευρά του να βγαίνεις με έναν bad kisser. Αν και εσύ είσαι σε μια σχέση που χρειάζεται να κάνεις προσπάθεια και να εγκαταλείψεις πολλά προκειμένου αυτή να προχωρήσει, αυτό το επεισόδιο θα σε κάνει να δεις από από άλλη οπτική πόσο δύσκολο είναι.

Όταν ο πρώην σου έρχεται πίσω για να τα χαλάσει όλα, όπως έκανε πριν φύγει στην αρχή

Σεζόν 3η, Επεισόδιο 8, “The Big Time”

Δεν είναι δύσκολο να περιγράψουμε πόσο άσχημο είναι αυτό και πόσο πολύ μπορεί να σε πάει πίσω στη ζωή σου. Όσο θα βλέπεις το επεισόδιο και τη σειρά γενικότερα να θυμάσαι ότι οι καταστάσεις στην πραγματική ζωή μπορεί να γίνουν πιο σκληρές. Οπότε, ανεξάρτητα από το πώς εξελίχθηκε η σχέση της Carrie με τον Mr.Big εσύ καλό θα ήταν να αφήσεις στο παρελθόν ανθρώπους σαν τον πρώην σου.

Όταν ο νυν συναντά τον πρώην

Σεζόν 4η, Επεισόδιο 10, “Belles of the Balls”

Το θέαμα να βλέπεις τον Mr.Big να παλεύει με τον Aidan στις λάσπες έχει την πλάκα του, αλλά αν κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στην πραγματική σου ζωή μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς να απομακρυνθείς και από τους δυο.

Όταν σε απασχολεί πολύ τι λέει/σκέφτεται/πιστεύει ο πρώην σου για εσένα

Σεζόν 5η, Επεισόδιο 6, “Critical Condition”

Η Carrie σε αυτή τη φάση ανησυχεί για τον Aidan και η Charlotte επιβάλλεται να βρει έναν δικηγόρο προκειμένου να διευθετηθούν οι όποιες διαφορές έχει με τον πρώην της και τη μητέρα του. Αν και εσύ έχεις νιώσει ότι τα επακόλουθα μιας τελειωμένης σχέσης είναι τουλάχιστον ενοχλητικά, θα ταυτιστείς με τις πρωταγωνίστριες σε αυτό το επεισόδιο.

Όταν απλά θέλεις περισσότερα από μια σχέση

Σεζόν 6η, Επεισόδια 19-20, “An American girl in Paris”

Ο μονόλογος της Carrie με τον Petrovsky σχετικά με το ότι θέλει περισσότερα από μια σχέση, είναι ορόσημο για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είπε όλα όσα πιστεύουμε όλες οι κοπέλες, εκφράζοντάς τα με τα πιο μελανά χρώματα και το σημαντικότερο χωρίς να ξέρει ότι ο Mr.Big πάει στο Παρίσι για να τη διεκδικήσει.