Από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, ο Brad Pitt ίσως να είναι έτοιμος να ξαναβεί στον στίβο των σχέσεων και των ραντεβού, ένα εύλογο χρονικό διάστημα μετά το χωρισμό του με την Angelina Jolie.

Σύμφωνα με το Us Weekly, ο 55χρονος star βγαίνει με την 50χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων και holistic healer Sat Hari Khalsa.

Σύμφωνα με πηγές που αναφέρει το site “είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και έχει ένα όμορφο μυαλό”. “Αυτό τον ελκύει”. Ωστόσο, η σχέση τους δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα. “Ο Brad δεν είναι σε αυτό το mindset”, προσέθεσε η ίδια πηγή.

Για πρώτη φορά απαθανατίστηκαν μαζί στο  Silverlake Conservatory of Music Gala (ένα ετήσιο φιλανθρωπικό event που διοργανώνουν οι Red Hot Chili Peppers) τον Σεπτέμβριο του 2018. Έπειτα αυτό, τους ξαναείδαμε μαζί την προηγούμενη εβδομάδα, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Brad Pitt, Ad Astra. Βέβαια, το E! News κάνει σαφές πως όλες αυτές οι φήμες περί ερωτικής σχέσης είναι αναληθείς και ότι είναι απλά “πολύ καλοί φίλοι”.

Ό,τι και να ισχύει τελικά, το θέμα μας ως μεγάλες φαν είναι να είναι επιτέλους ευτυχισμένος. Μάλλον τον έχουμε συνηθίσει σε μακροχρόνιες σχέσεις και το να τον βλέπουμε single μας βγάζει κάπως από το comfort zone μας.

Featured image: Metro