Η Sally Rooney έχει γράψει τι γίνεται μεταξύ του Connell και της Marianne μετά το Normal People

Η Sally Rooney εξηγεί τι γίνεται μεταξύ του Connell και της Marianne μετά το Normal People

Έχει γράψει για αυτό, πρακτικά.

Αν εσύ, όπως και εμείς, δε μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι το τέλος του Normal People, σου έχουμε κάποια καλά νέα. Ναι, είναι λογικό να απορείς ή να εκνευρίζεσαι που δυο άνθρωποι με τέτοια χημεία, στο τέλος της σειράς απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο. Ωστόσο, στο μυαλό της Sally Rooney, το τέλος δεν είναι τόσο απόλυτο όσο νομίζεις για αυτούς τους δύο.

Η Sally Rooney, η συγγραφέας πάνω στο βιβλίο της οποίας στηρίχτηκε η σειρά, έχει ήδη γράψει τι γίνεται αφού ο Connell φεύγει για τη Νέα Υόρκη, και η Marianne μένει πίσω στο Δουβλίνο.

Στην πραγματικότητα, το Normal People βασίζεται σε ένα short story με τίτλο, At the Clinic, που η Rooney δημοσίευσε το 2016 σε ένα λογοτεχνικό περιοδικό, το The White Review. Η ιστορία ακολουθεί το ζευγάρι σε μια επίσκεψή τους στον οδοντίατρο, όταν και οι δυο είναι 23 χρόνων.

Τελικά τι γίνεται με αυτούς τους δύο;

Με λίγα λόγια, η Marianne και ο Connell έχουν ακόμα επαφή και τα vibes είναι ζωντανά. Τι σημαίνει αυτό; Κάνουν casual sex ακόμα ανάμεσα στις σχέσεις τους με άλλους ανθρώπους. Η Marianne μόλις χώρισε με έναν γραφίστα με "γυαλιά με χοντρό σκελετό" που μιλάει "πολύ για το φύλο". Ο Connell φοβάται ακόμα πως "είναι ένα συναισθηματικά κενό άτομο". Σχεδόν όπως τον αφήσαμε δηλαδή. Στο μεταξύ, αν κρίνουμε από τους διαλόγους, είναι ακόμα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο.

Διάβασε όλο το short story εδώ.

Διάβασε επίσης:

6 σκέψεις που θα κάνεις για τις ανθρώπινες σχέσεις όταν δεις το Normal People

featured image: dazeddigital.com

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.