Αν εσύ, όπως και εμείς, δε μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι το τέλος του Normal People, σου έχουμε κάποια καλά νέα. Ναι, είναι λογικό να απορείς ή να εκνευρίζεσαι που δυο άνθρωποι με τέτοια χημεία, στο τέλος της σειράς απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο. Ωστόσο, στο μυαλό της Sally Rooney, το τέλος δεν είναι τόσο απόλυτο όσο νομίζεις για αυτούς τους δύο.

Η Sally Rooney, η συγγραφέας πάνω στο βιβλίο της οποίας στηρίχτηκε η σειρά, έχει ήδη γράψει τι γίνεται αφού ο Connell φεύγει για τη Νέα Υόρκη, και η Marianne μένει πίσω στο Δουβλίνο.

Στην πραγματικότητα, το Normal People βασίζεται σε ένα short story με τίτλο, At the Clinic, που η Rooney δημοσίευσε το 2016 σε ένα λογοτεχνικό περιοδικό, το The White Review. Η ιστορία ακολουθεί το ζευγάρι σε μια επίσκεψή τους στον οδοντίατρο, όταν και οι δυο είναι 23 χρόνων.

Τελικά τι γίνεται με αυτούς τους δύο;

Με λίγα λόγια, η Marianne και ο Connell έχουν ακόμα επαφή και τα vibes είναι ζωντανά. Τι σημαίνει αυτό; Κάνουν casual sex ακόμα ανάμεσα στις σχέσεις τους με άλλους ανθρώπους. Η Marianne μόλις χώρισε με έναν γραφίστα με “γυαλιά με χοντρό σκελετό” που μιλάει “πολύ για το φύλο”. Ο Connell φοβάται ακόμα πως “είναι ένα συναισθηματικά κενό άτομο”. Σχεδόν όπως τον αφήσαμε δηλαδή. Στο μεταξύ, αν κρίνουμε από τους διαλόγους, είναι ακόμα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο.

Διάβασε όλο το short story εδώ.

Διάβασε επίσης:

6 σκέψεις που θα κάνεις για τις ανθρώπινες σχέσεις όταν δεις το Normal People

featured image: dazeddigital.com