Τραγανά χρωματιστά λαχανικά, ζουμερό φρέσκο ​​μάνγκο, αφράτη κινόα, κάσιους, chili, lime και λίγο κρεμώδες dressing φιστικιών.

Σαλάτα με κινόα:

2-3 φλιτζάνια edamame χωρίς κέλυφος

2 φλιτζάνια κινόα

1 αγγούρι κομμένο σε κύβους

1–2 πιπεριές κομμένες σε κύβους

2 ώριμα μάνγκο, κομμένα σε κύβους

3 καρότα, ψιλοκομμένα

μισό μωβ λάχανο, ψιλοκομμένο

αμύγδαλα σε φέτες, φιστίκια, κάσιους

Ντρέσινγκ φυστικιών:

1/2 φλιτζάνι κρεμώδες φυστικοβούτυρο

1/3 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας

1/3 φλιτζάνι ξύδι

1/4 φλιτζάνι σησαμέλαιο

1-2 κουταλιές της σούπας πάστα τσίλι

2 κουταλιές της σούπας μέλι

1 σκελίδα σκόρδο

1 κουμπί φρέσκο ​​τζίντζερ, ξεφλουδισμένο

Πώς θα το φτιάξεις: 

Μαγειρεύουμε την κινόα και τα edamame σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά. Για το ντρέσινγκ χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.