Η κινηματογραφική ομάδα που δημιούργησε τη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους #YAWTH βρίσκεται στο στάδιο προ-παραγωγής της επόμενης ταινίας της με τίτλο “Sad Girl Weekend” και ζητά τη βοήθειά σας!

Η ταινία

Η ιστορία της ταινίας αφορά το τελευταίο Σαββατοκύριακο τριών κολλητών φίλων, από τις οποίες οι δύο θα φύγουν στο εξωτερικό. Η Έλλη, η οποία μένει πίσω, αρχίζει να παθαίνει εμμονή με τις φίλες της για τον επερχόμενο αποχωρισμό και χάνει τον έλεγχο.

Sad Girl Weekend: Μια ταινία για τους φοιτητικούς αποχαιρετισμούς ζητά τη βοήθεια σου

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις

Το συγκεκριμένο project γίνεται χωρίς χρηματοδότηση, αλλά οι ανάγκες του είναι πολλές. Η ταινία θα γυριστεί στην Κάτω Γατζέα. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου, όπου το αίσθημα του αποκλεισμού, της κακοκαιρίας και του καλοκαιρινού τοπίου κατά τη διάρκεια του χειμώνα εντείνουν την αφήγηση. Πέραν όμως των πολλών αναγκών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το εν λόγω project έχει πολλές ανάγκες και στο post-production. Βασικό στοιχείο της ταινίας αποτελεί ο τοπικός μύθος του σαμιαμιδιού. Σύμφωνα με αυτόν, ένα πρωινό η οικονόμος του σπιτιού έριξε ένα σαμιαμίδι στο γάλα της οικογένειας με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί ολόκληρη η οικογένεια και να πεθάνει. Το σαμιαμίδι θα δημιουργηθεί εξολοκλήρου με ειδικά εφέ, γεγονός που κάνει πιο απαιτητικό το project.

Sad Girl Weekend: Μια ταινία για τους φοιτητικούς αποχαιρετισμούς ζητά τη βοήθεια σου

Η ομάδα παραγωγής έχει δημιουργήσει μία καμπάνια συλλογικής χρηματοδότησης (crowdfunding). Έτσι, ο καθένας να μπορεί να συνεισφέρει στο εν λόγω εγχείρημα. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες γύρω από την ταινία, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βοηθήσετε.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφουν οι Δημήτρης Τσακαλέας και Λήδα Βαρτζιώτη. Οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους βασικούς ρόλους είναι οι Έλλη Τρίγγου, Νατάσα Εξηνταβελώνη και Τζωρτζίνα Λιώση.

Sad Girl Weekend: Μια ταινία για τους φοιτητικούς αποχαιρετισμούς ζητά τη βοήθεια σου

e-mail επικοινωνίας: [email protected]

Δες ακόμα:
Η Έλλη Τρίγγου περιμένει με αγωνία το ταξίδι της ζωής της