Το S.Pellegrino, το διάσημο ελαφρώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό, παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική έκδοσή του αφιερωμένη στην Ιταλική Vogue. Ένα αληθινό σύμβολο κύρους και κομψότητας και πρωταγωνιστής στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, ενώνεται με ένα μύθο της μόδας και μαζί δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό καλού φαγητού και απαράμιλλου στιλ, δύο αδιαμφισβήτητες ιταλικές αξίες.

SP_VOGUE 1

Εκπροσωπώντας ένα σημαντικό κομμάτι του art of living, που είναι η υψηλή γαστρονομία, το S.Pellegrino εμπνέεται φέτος από τον κόσμο της μόδας. Το μυστικό του fine dining συναντά την αγάπη για το στιλ στη νέα συλλεκτική έκδοση S.Pellegrino Vogue. Με το λογότυπο της Vogue στα χρώματα της ιταλικής σημαίας, το νέο συλλεκτικό μπουκάλι του S.Pellegrino έχει σχεδιαστεί για να γιορτάσει αυτή τη παγκόσμια συνεργασία των δύο υπερήφανων πρεσβευτών του ιταλικού στιλ και τρόπου ζωής.

SP_VOGUE_100ML

Απολαύστε αυτό το καλοκαίρι την κρυστάλλινη, ντελικάτη γεύση και τις εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του S.Pellegrino στην νέα συλλεκτική φιάλη Vogue σε επιλεγμένα εστιατόρια σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη και Κέρκυρα και μετατρέψτε το κάθε σας γεύμα σε μία μοναδική εμπειρία, ανακαλύπτοντας έναν κόσμο υψηλής γαστρονομίας, για ένα καλοκαίρι υψηλών προδιαγραφών.