Ο Ryan Gosling έχει ανεβάσει τον πήχη  ψηλά εδώ και πολύ καιρό. Το αποκορύφωμα της καριέρας του όμως επήλθε φέτος με την ταινία La La Land, η οποία απέσπασε σε μεγάλο βαθμό διθυραμβικές κριτικές και τοποθέτησε τον ηθοποιό στο επίκεντρο της  προσοχής για πολλοστή φορά.

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα φήμη για το κινηματογραφικό του μέλλον. Λέγεται λοιπόν πως ο ίδιος θα υποδυθεί τον Willy Wonka στο επόμενο prequel της ταινίας. Κι αν αυτό όντως ισχύει, τότε θα αποτελέσει μια μεγάλη πρόκληση για τον Gosling καθώς δεν μας συνηθίζει σε τέτοιου είδους ρόλους.

Η Warner Bros πραγματεύεται από τον Οκτώβριο ένα νέο project που θα αφορά στα νεότερα χρόνια του Wonka αλλά και στο πως γνώρισε τους Oopma Loompas! Ο David Heyman -creator των ταινιών του Harry Potter- φαίνεται να αναλαμβάνει και αυτό το άτιτλο ακόμη project.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τον πρώτο ρόλο του Wonka υποδύθηκε ο θρύλος Gene Wilder, ενώ το 2005 στην ταινία «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας», είδαμε τον Johnny Depp να ενσαρκώνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Οπότε αναμένουμε καρτερικά μέχρι να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες και φυσικά αυτές που θα αφορούν τον αγαπημένο Ryan στον πρωταγωνιστικό ρόλο!