Κι αφού σας «ετοιμάσαμε» τα τάπερ για τη δουλειά, σας είπαμε ποια λάθη κάνετε με το budget σαν φοιτητές, αναλύσαμε τα επαγγέλματα ανάγκης  και σας είπαμε πού μπορείτε να γυμναστείτε δωρεάν, ήρθε η ώρα να μας πείτε εσείς πού ξοδεύετε τα περισσότερα χρήματα. Ρωτήσαμε, λοιπόν, και οι απαντήσεις που πήραμε ήταν οι εξής:

tumblr_m9qh9hbtv71r2ie1ro1_500_large-450x299

Τζίνα, 23 ετών: Πού ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα μέσα στο μήνα; Τα περισσότερα χρήματα τα ξοδεύω σε φαγητό.  Για τι έχεις ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι σήμερα;  Σε ένα ταξίδι στη Γερμανία και σε ρούχα.

Αλέξανδρος, 23 ετών: Πού ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα μέσα στο μήνα; Συνήθως σε φαγητό σε εστιατόρια ή ταβέρνες. Για τι έχεις ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι σήμερα;  Σε καλοκαιρινές διακοπές στη Σίφνο και τη Μήλο.

Άννα, 26 ετών: Πού ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα μέσα στο μήνα;  Σε εξόδους για φαγητό/ποτό και σε βενζίνη. Για  τι έχεις ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι σήμερα;  Για το μαγαζί που φτιάχνω και θα ανοίξει σε λίγο καιρό.

Κωνσταντίνα, 33 ετών: Πού ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα μέσα στο μήνα; Τα περισσότερα χρήματα μέσα στο μήνα τα ξοδεύω για την κόρη μου. Για τι έχεις ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι σήμερα;  Σε ταξίδι στην Σαντορίνη.

Μαρία, 23 ετών: Πού ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα μέσα στο μήνα;  Σε καφέδες. Για τι έχεις ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι σήμερα;  Το πιο ακριβό πράγμα που έχω αγοράσει είναι τα εισιτήρια για το ταξίδι μου στην Ινδία.

Μαρία, 27 ετών: Πού ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα μέσα στο μήνα; Σε ρούχα και εξόδους. Για τι έχεις ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι σήμερα; Για μία τσάντα Chanel.

Γρηγόρης, 24 ετών: Πού ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα μέσα στο μήνα; Σε φαγητό/ποτό. Για τι έχεις ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι σήμερα;  Για ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα διήμερο στη Θεσσαλονίκη.

Αγγελική, 34 ετών: Πού ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα μέσα στο μήνα;  Πλέον λόγω οικογένειας σε super market. Παλιότερα σε καλλυντικά.  Για τι έχεις ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι σήμερα; Για ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Διονύσης, 24 ετών: Πού ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα μέσα στο μήνα;  Σε φαγητό και σε εξόδους για καφέ και ποτό. Για τι έχεις ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι σήμερα;  Σε καλοκαιρινές διακοπές.

Κατερίνα, 26 ετών: Πού ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα μέσα στο μήνα;  Σε εξόδους. Για  τι έχεις ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι σήμερα; Για ένα φόρεμα Prada.

Λουίζα Μπουλούτα