Το περσινό καλοκαίρι βασιστήκαμε σε κομμάτια με την παλιά, καλή σφηκοφωλιά. Για ένα look απλό που με τον τρόπο του αναδείκνυε το σώμα μας. Φέτος το καλοκαίρι θα επικρατήσει ένα εξίσου κολακευτικό στυλ που έχουμε ήδη αγαπήσει: ruching! Με άλλα λόγια, σούρες και «τσαλάκωμα» σε μπλούζες, φούστες και φορέματα. Πρέπει να ομολογήσουμε πως ελπίζουμε αυτή η τάση να κρατήσει. Παρακάτω θα βρεις τρεις λόγους που θα κάνουν και εσένα να το αγαπήσεις!

Καλύπτει τις ατέλειες στο σώμα μας  

Το μαγικό αυτό trend δημιουργεί την εικόνα μιας πολύ ομαλής σιλουέτας. Αυτό που κάνει είναι να “τραβάει” την προσοχή μακριά από όποιο σημείο μπορεί να θες να «καλύψεις». Οι σούρες του υφάσματος αγκαλιάζουν το σώμα με πολύ όμορφο τρόπο και έτσι κρύβουν κάποιες παραπάνω καμπύλες που μπορεί να μη θέλεις να αναδείξεις.

Προσθέτει όγκο σε σημεία που θέλουμε να τονίσουμε

Το συγκεκριμένο trend είναι ό,τι πρέπει για να δώσει μια ώθηση σε σημεία που μπορεί θες να αναδείξεις και να τονίσεις. Για παράδειγμα, ένα top που τσαλακώνει στο μπροστινό μέρος μπορεί να αναδείξει το μπούστο τόσο όσο. Χωρίς να φαίνεται προκλητικό ή επιτηδευμένο. Επίσης, μια φούστα με σούρες κατά μήκος της πίσω πλευράς θα τονίσει το derrière σου. 

Σύμμαχος στην τεμπελιά μας

Σίγουρα ένας από τους βασικότερους λόγους που τόσο αγαπήσαμε αυτή την τάση είναι γιατί μας κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς μην τσαλακωθεί ή πώς θα το πακετάρεις στις διακοπές σου έτσι ώστε να φτάσει σε τέλεια κατάσταση. Πολύ εύκολα μπορείς απλά να το κρεμάσεις ή να το διπλώσεις και είναι έτοιμο να φορεθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Χωρίς να χρειάζεται να το σιδερώνεις ξανά και ξανά. 

Το ruching είναι το ιδανικότερο trend για τις τεμπέλικες μέρες σου
Glamour

Ό,τι item και να διαλέξεις σε αυτό το στυλ, είμαστε σίγουρες πως θα το λατρέψεις και θα το ευχαριστηθείς το φετινό καλοκαίρι. Και αν είμαστε τυχερές μπορεί να βρεθεί στο δρόμο μας και το καλοκαίρι του 2020.