Σε αντίθεση με το When Harry Met Sally, το Platonic θα απαντήσει σε αυτή την ερώτηση με ένα ηχηρό, “Hell, Yeah – φυσικά και μπορούν!”

Οι συμπρωταγωνιστές των Bad Neighbors, Rose Byrne και Seth Rogen, επανενώνονται ως Sylvia και Will, και το δίδυμο αποπνέει αβίαστα την εύκολη χημεία μιας αληθινής φιλίας.

Υπό τις οδηγίες του Nicholas Stoller του Bad Neighbors, η σειρά ακολουθεί τη Sylvia, μια ολοένα και πιο απογοητευμένη μαμά-δικηγόρο που μένει στο σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Όσο εκείνα γίνονται όλο και πιο ανεξάρτητα, οι μέρες της γίνονται περίεργα άδειες και η ζωή κυλά βαρετά. Όταν, όμως, μαθαίνει ότι ο πρώην καλύτερος φίλος της, Will, έχει πάρει διαζύγιο, τα πράγματα παίρνουν μία νέα τροπή.

«Οι άντρες και οι γυναίκες δεν κάνουν παρέα στην ηλικία μας», σκέφτεται, πριν συναντήσει τον παλιό της φίλο για ένα πολύ άβολο ραντεβού για καφέ.

Σύντομα το δίδυμο επιστρέφει σε παλιές συνήθειες, χρησιμοποιώντας ο ένας τον άλλον για να αποσπάσουν την προσοχή τους από τις αμοιβαίες κρίσεις μέσης ηλικίας.

Παίρνουν ναρκωτικά, κάνουν διαρρήξεις σε σπίτια πρώην, απαγάγουν σαύρες -ή σώζουν-, ανάλογα το ποιον ρωτάς. Γενικά ακυρώνονται οι μέχρι τώρα στέρεες βάσεις και τα δεδομένα αλλάζουν.

Βασικά, η φιλία του Will και της Sylvia είναι τόσο άτσαλη και καταστροφική όσο θα περίμενε κανείς από τη συμμορία των Bad Neighbors – αλλά δεν ξεπερνά καμία στιγμή αυτό το όριο.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια των 30 λεπτών και προγραμματίζονται και νέες σεζόν.

Το Platonic προβάλλεται από το Apple TV+,