Κάθε είδος αξίζει την δική του αναφορά και ποιοι είμαστε εμείς για να το αμφισβητήσουμε αυτό; Έτσι, για τους απανταχού φανς των ρομαντικών ταινιών, το 2020 επιφυλάσσει πολλές και καλές εκπλήξεις – και κυρίως μεγάλη κατανάλωση χαρτομάντιλων. Αφού, λοιπόν, δεν θα κυκλοφορήσει ταινία βασισμένη σε έργο του Nicholas Sparks φέτος, βρήκαμε κάποιες άλλες με τις οποίες θα πορευτούμε αυτή τη χρονιά.

What About Love

Δύο νέοι άνθρωποι περνούν ένα καλοκαίρι στην Ευρώπη γυρίζοντας μια ταινία για να εξετάσουν πώς τελικά οι άνθρωποι αγαπούν. Βασικό τους ερώτημα το αν η αγάπη έχει κάποια συγκεκριμένη φόρμουλα. Έπειτα θα προσπαθήσουν να εξηγήσουν και να μάθουν στους ίδιους τους γονείς τους μερικά πράγματα για την αγάπη και θα αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα.

The Lovebirds

https://www.instagram.com/p/BtJwmzwHpyq/

Στο Lovebirds θα δούμε το δίδυμο Issa Rae και Kumail Nanjiani και ειλικρινά μας είναι αρκετό. Οι δυο τους υποδύονται ένα ζευγάρι που βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού. Όταν όμως άθελα τους θα αναμειχθούν σε μια περίεργη μυστήρια δολοφονία μάλλον θα ξαναθυμηθούν αυτό για το οποίο επέλεξαν ο ένας τον άλλον εξ αρχής. Ένα κάπως ανορθόδοξο love story με αρκετό σασπένς για να κυλίσει η ώρα.

The Photograph

Είναι το 2020 η χρονιά της Issa Rae; Πολύ πιθανό. Σε μια αγιοβαλεντίνικη ταινία, εκείνη υποδύεται μια γυναίκα η οποία ανακαλύπτει το παρελθόν της φωτογράφου μητέρας της μετά τον θάνατο της. Σε μια προσπάθεια να καταλάβει ποια πραγματικά ήταν η μητέρα της, θα συναντήσει και τον έρωτα. Δεν λέμε περισσότερα για να μη σου το χαλάσουμε.

Emma

Αφού σταματήσουμε να συζητάμε πια για το Little Women, θα προχωρήσουμε μιλώντας για την Emma. H ιστορία της γνωστή από το ομώνυμο βιβλίο της Jane Austen και αυτή τη φορά η Anya Taylor-Joy δίνει ανάσα στην Emma που όλοι ξέρουμε. Άλλη μια μεταφορά βιβλίου στη μεγάλη οθόνη που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

West Side Story

Σεζόν με ρομαντικές ταινίες και κανένα μιούζικαλ δεν υφίσταται πια. Αυτό το κενό στο 2020 έρχεται να συμπληρώσει το West Side Story. Θυμάσαι τον ενθουσιασμό μας όταν ανακοινώθηκε ότι ο Steven Spielberg ανέλαβε αυτό το έργο; Ε, ήταν δικαιολογημένος. Στο West Side Story δύο νέοι από διαφορετικά background ερωτεύονται στην Αμερική των 50s. Say no more.

After We Collided

Σου θυμίζουν κάτι τα ονόματα Hardin και Tessa; Λογικά την ταινία After. Ε, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το πολυπόθητο sequel της. H ιστορία θα συνεχίσει ακριβώς εκεί που την αφήσαμε την προηγούμενη φορά. Και αυτή φυσικά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Anna Todd. Αυτή τη φορά όμως οι χαρακτήρες μας θα έχουν μεγαλώσει και εμείς θα παρακολουθήσουμε πώς αυτό θα επηρεάσει τη σχέση τους.

Featured Image: stylecaster.com