Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το AppleTV+ μία νέα σειρά 8 επεισοδιών, σε στυλ ανθολογίας, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι ιστορίες γυναικών. Πρόκειται για το Roar, το νέο εγχείρημα της πλατφόρμας στο οποίο θα δούμε παλιές αγαπημένες, αλλά και νέες ηθοποιούς.

Η σειρά Roar θα βασιστεί σε μία συλλογή μικρών ιστοριών

To 2018, η Cecelia Ahern, συγγραφέας του P.S. I Love You και πολλών άλλων γνωστών έργων, κυκλοφόρησε μία συλλογή μικρών ιστοριών που εστιάζουν στις γυναίκες και τις εμπειρίες τους. Το βιβλίο της χαρακτηρίστηκε μεταξύ άλλων, έξυπνο και τολμηρό, και γι’αυτό δεν άργησε και η μεταφορά του στη μικρή οθόνη.

Roar_Photo_010601-001
AppleTV+

Η νέα σειρά Roar θα αφηγηθεί ιστορίες γυναικών μέσα από το πρίσμα του μαγικού ρεαλισμού. Τα παραμύθια που ξέραμε έως σήμερα θα πάρουν σάρκα και οστά, ωστόσο οι γυναίκες μέσα σε αυτά σίγουρα θα είναι απρόβλεπτες. Μέσα από τα 8 επεισόδια της σειράς, θα δούμε 8 διαφορετικές ιστορίες και 8 διαφορετικές γυναίκες. Όλες τους μοιάζουν απλές και καθημερινές, ωστόσο όλες προσπαθούν να αντισταθούν σε όσα τους επιβάλλουν οι γύρω τους. Μένει μόνο να δούμε πώς θα επιλέξουν να κάνουν την “επανάστασή” τους και να διατηρήσουν την ανθεκτικότητά τους.

Οι γυναίκες αυτές καλούνται να βρουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους. Ακόμη κι αν αυτό κρύβει κάποιο κόστος για τους γύρω τους. Κι όλα αυτά συμβαίνουν με μεγάλες δόσεις χιούμορ και κυνισμού, που κάνουν το Roar ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Ποιες ηθοποιούς θα δούμε στα 8 επεισόδια του Roar

H Nicole Kidman ήταν το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε για τη συμμετοχή της στη σειρά. Ακολούθησαν η Issa Rae, η Cynthia Erivo, η Alisson Brie, η Merritt Wever, η Betty Gilpin, η Meera Syal, η Fivel Stewart και η Kara Hayward. H Nicole Kidman είναι μάλιστα και η παραγωγός του συγκεκριμένου project και γι’αυτό ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στις επιλογές που έκανε για την υλοποίηση του.

Το Roar θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου στο AppleTV+.