Αν αγαπάς την μόδα και αναζητάς ξεχωριστές δημιουργίες, που θα συνδυάζουν μοναδικά το μοντέρνο με το διαχρονικό και μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της μέρας, τότε το RΙΕΝ by Penny Vomva είναι το ιδανικό brand. Η Penny Vomva είναι μια από τους πιο ιδιαίτερους Έλληνες σχεδιαστές επώνυμων ρούχων και τσαντών. To Rien ένα μοναδικό luxury brand, που συνδυάζει τα καλοσχηματισμένα και προσεγμένα πατρόν, τις υψηλής ποιότητας χειροποίητες δερμάτινες τσάντες και τα εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα, καλοκαιρινή κολεξιόν, καθώς είναι γεμάτη χρώμα, μοτίβα και ιδιαίτερα πατρόν.

Τα πανωφόρια

Ξεκινώντας με τα πανωφόρια, η καλοκαιρινή συλλογή της Rien βασίζεται σε nude και παστελ αποχρωσεις και boho tribal μοτίβα. Έτσι, από τη μία παρατηρούμε μονόχρωμα πανωφόρια τύπου κιμονό, με λεπτομέρειες στη ζώνη και στα μανίκια, αλλά και πιο πληθωρικές επιλογές, με την παρουσία του tribal στοιχείου σε όλο το ρούχο. Στην πραγματικότητα προκύπτει για μικρές επενδύσεις αφού θα το φοράς σχεδόν όλο τον χρόνο κι όλα τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού.

Οι φούστες

Οι φούστες σίγουρα αποτελούν ένα από τα δυνατά κομμάτια της νέας συλλογής. Και πάλι, με άξονα τις boho επιρροές, τα έντονα μοτίβα, τα αέρινα υφάσματα και τα κρόσσια, οι μάξι φούστες μπορούν να σίγουρα να κάνουν τη στιλιστική διαφορά στα outfits. Εμπνευσμένες από τις ανέμελες καλοκαιρινές μέρες, συνδυάζουν την πιο ατημέλητη πτυχή με μια πιο κομψή.

Τα τοπ

Τα τοπ και τα πουκάμισα της σεζόν δείχνουν ξεκάθαρα πως το animal print ήρθε για να μείνει. Από τις περσινές κιόλας fashion weeks παρατηρήσαμε την επάνοδο του λεοπάρ, που έκανε αισθητή την παρουσία του και στις φετινές τάσεις. Αέρινα και θηλυκά, τα τοπ της Rien μας ταξιδεύουν σε δροσερές καλοκαιρινές νύχτες σε ελληνικά νησιά.

Οι τσάντες

Τέλος, ένα ακόμα κομμάτι όπου και πάλι η boho επιρροή είναι εμφανής, δεν είναι άλλο από τις τσάντες. Τομέας στον οποίο το brand ξεχωρίζει. Αν και οι χρωματικές παλέτες είναι ουδέτερες και γήινες, με μερικές εξαιρέσεις, όπως το ροζ, τα πατρόν και οι λεπτομέρειες είναι εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν τις τσάντες μοναδικές. Τα κρόσσια κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, πιο πλούσια και επιβλητικά, αλλά δεν λείπουν και τα πιο hippy μοτίβα σε όλη την επιφάνεια της τσάντας. Εξίσου μοναδικό κομμάτι αποτελεί και το λουράκι της τσάντας, που πωλείται μεμονωμένο, και αναδεικνύει την πιο free-spirit διάθεση.

Mπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα για τη συλλογή σε επιλεγμένα καταστήματα και στο e-shop του brand στο www.rien.gr