Η μόδα γεννιέται στους δρόμους, από τις παρουσίες που κυκλοφορούν είτε στις γειτονιές μας, είτε σε πολυσύχναστα σοκάκια, είτε έξω από κάποιο κοσμικό γεγονός και fashion show. Και εκεί ακριβώς βρίσκονται οι φωτογράφοι-λάτρεις της μόδας, να απαθανατίσουν και να «εγκλωβίσουν» το στυλ που τους εντυπωσίασε με τον φακό τους και να μας το παρουσιάσουν μέσω της σελίδας τους και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και χάρη των φωτογράφων αυτών έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτά τα πρόσωπα με το ξεχωριστό στυλ και την δημιουργικότητα που προφανώς τα διακατέχει.

Κάποιοι γίνονται γνωστοί στο ευρύ κοινό, και κάποιοι όχι τόσο. Ωστόσο, το στυλ και κάθε τους εμφάνιση είναι χαρακτηριστική, δεν φέρει ίχνος εμπορικότητας αλλά προσωπικού γούστου που κάνει το σύνολο τόσο ιδιαίτερο. Καμία Κιάρα Φεράνι και Κριστίνα Μπαζάν,  το πραγματικό στυλ «φωνάζει» από μακριά την αυθεντικότητα του.

Η Τουρκάλα trendsetter, Ece Sukan, με το vintage-bohemian style έχει εργαστεί σε διάφορους κλάδους της μόδας, από το modeling έως και το styling τηλεοπτικών εκπομπών. Επίσης, έχει παραδώσει μαθήματα στυλ και μόδας σε πανεπιστήμια και έχει ανοίξει την πρώτη vintage boutique στην Τουρκία.

sv_ecesukan

Βασικό χαρακτηριστικό της  Ασιατικής καταγωγής Tiffany Hsu τα μαύρα καρέ μαλλιά, που σε συνδυασμό με το κόκκινο κραγιόν, που σπάνια αποχωρίζεται, και κάθε σύνολο που αποπνέει τρομερό δυναμισμό κάνουν την buyer του Lane Crawford  το απόλυτο street style star.

sv_tiffanyhsu

Candela Novembre, η πολυφωτογραφημένη fashion influencer αργεντίνικης καταγωγής, γνωστή για τις color block εμφανίσεις της, τα oversized ρούχα και φυσικά το bob κούρεμα της, είναι σίγουρα αυτή που θα σε εμπνεύσει και θα σε παροτρύνει να βγεις από το comfort zone σου.

sv_candelanovembre