Χριστιάννα Λαδά: Ασταμάτητα ματιασμένη. Ναι, από το τρέξιμο της καθημερινότητας (βλέπε καθηγήτρια Αγγλικών), έχω συνεχώς πονοκέφαλο, συνεπώς ματιασμένη…!

Μάιος, άρα καλοκαίρι, άρα διακοπές, άρα νιώθουμε υπέρμετρα χαρούμενες. Τα πρώτα μπάνια ξεκίνησαν, βασικά ξεκινήσαμε οι περισσότερες τις ατέλειωτες ώρες κάτω από τον ήλιο γιατί θέλουμε από τα τρία πρώτα μπάνια να μαυρίσουμε, να γίνουμε σοκολατένιες. Σαν να λέμε άντρα θέλω, τώρα τον θέλω. Γίνεται; Δεν γίνεται… Με ηρεμία κορίτσια, αντηλιακό , καπελάκι και σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Στην αρχή είμαστε..

Βεβαίως, βεβαίως ξεκινήσαμε και το διάβασμα. Ο Μάιος είναι ο μήνας των εκδόσεων, βγαίνουν άπειρα βιβλία! Εμείς να είμαστε καλά και λεφτά να έχουμε να παίρνουμε.. Προσωπικά, περιμένω με αδημονία. Τον μισό μισθό τον καταθέτω στα βιβλιοπωλεία! Καλοκαίρι και βιβλίο σε παραλία πάνε μαζί. Εάν έχει και έρωτα και αγάπη ακόμα καλύτερα, όλα κυλούν ομορφότερα -καταλαβαίνετε εσείς οι αιώνιες ρομαντικές ψυχές. Πάντως τελείωσα ήδη δύο βιβλία αλλά σαν αυτό της Μαρίας Τζιρίτα δεν υπήρχε. “Όσα η αγάπη συγχωρεί” και μάλλον συγχωρεί πολλά έαν υπάρχει αληθινός έρωτας κ μιας ζωής προσπάθειες. Καλύτερα να το διαβάσετε παρά να αρχίσω εγώ να εξιστορώ την ιστορία της Μάντης, του Χρήστου, του Νικόλα και της Σοφίας.

Είναι ωραία, τα καλοκαιρινά δειλινά να παρακολουθείς τις ταινίες που σε ενδιαφέρουν σε ένα θερινό σινεμά! Παρέα έχεις το φεγγάρι, ένα ωραίο ποτό, τις φίλες σου ή τον άνθρωπό σου και περνάτε τέλεια. Νιώθεις τόσο γεμάτη μετά που όλα είναι πιο μαγικά.

Τέλος, ο Μάιος είναι ο μήνας που τα ρούχα έχουν αντικατασταθεί από τα αέρινα φορεματάκια που ανεμίζουν στα δροσερά απογεύματα καθώς ετοιμαζόμαστε για το θερινό σινεμά. Το άρωμά μας επίσης έχει πάρει μια μυρωδιά φράουλας ή βανίλιας που κάνει το σώμα να ευωδιά.

Να έχουμε έναν Μάιο γεμάτο ηλιοκαψίματα και φρουτένιες μυρωδιές.