Η Selena Gomez γιορτάζει την ομορφιά με την κυκλοφορία της μάρκας μακιγιάζ της, Rare Beauty, αποκλειστικά διαθέσιμη στη Sephora. Η παγκόσμια κυκλοφορία θα γίνει την 1η Ιουλίου.

Το πάθος της Selena για τα προϊόντα ομορφιάς γεννήθηκε σε νεαρή ηλικία. Τα τρία τελευταία χρόνια, διοχετεύει την αγάπη της στην ανάπτυξη της Rare Beauty. Με γνώμονα να δημιουργήσει ένα εμπορικό σήμα ομορφιάς που υπερβαίνει τα φυσικά προϊόντα και βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται αυτοπεποίθηση, η Selena συζητά ανοιχτά τον «μύθο της ομορφιάς» και τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που έχει θέσει η κοινωνία.

Η Rare Beauty χρησιμοποιεί το μακιγιάζ ως ένα εργαλείο για να γιορτάσει ό, τι κάνει τους ανθρώπους να είναι διαφορετικοί και να φτάνουν σε έναν τόπο αγάπης και αποδοχής προς τον εαυτό τους.

Τα προϊόντα Rare Beauty έχουν σχεδιαστεί για την καθημερινή αυτοέκφραση και κάθε προϊόν έχει μια μοναδική αισθησιακή ιστορία. Από την ίδρυσή της, η Selena συμμετέχει σε κάθε βήμα ανάπτυξης του προϊόντος. Είτε δοκιμάζει κάθε προϊόν, είτε αναπτύσσει ένα σχέδιο για το πρώτο Blot & Glow Touch-Up Kit που είναι βολικό για μεταφορά, η Selena έχει επηρεάσει κάθε πτυχή.

Το Perfect Stroke Matte Liquid Liner της Rare Beauty είναι εμπνευσμένο από έναν καλλιγράφο και αποτελείται από περισσότερες από 1000 μεμονωμένες τρίχες. Τα προϊόντα δέρματος περιλαμβάνουν το Always An Optimist Illuminating Primer, Always an Optimist 4-in-1 Mist, και το Liquid Touch Weightless Foundation & Liquid Touch Brightening Concealer, τα οποία είναι διαθέσιμα σε 32 αποχρώσεις.

Η μάρκα κυκλοφορεί επίσης το With Gratitude Dewy Lip Balm σε οκτώ αποχρώσεις, την κρέμα Lip Souffle Matte Lip σε 12 αποχρώσεις, το Positive Light Liquid Luminizer σε οκτώ αποχρώσεις, το Soft Pinch Liquid Blush σε οκτώ αποχρώσεις (τέσσερις δροσερές και τέσσερις ματ), το Brow Harmony Pencil & Gel και τρία εργαλεία.

Από το πρώτο προϊόν της Rare Beauty που πωλείται, ένα ποσοστό όλων των πωλήσεων, καθώς και τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται από τους εταίρους, θα αφιερωθούν στο Rare Impact Fund που αποσκοπεί στην αύξηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας.

Το ταμείο Rare Impact Fund, ανακοίνωσε πρόσφατα έναν φιλόδοξο στόχο να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ελλείψεων στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας για τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες, γεγονός που θα το κάνει ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά ταμεία για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας από μια εταιρική οντότητα.

Τα προϊόντα της μάρκας, θα είναι διαθέσιμα στο www.sephora.gr και Sephora App από την 1η Ιουλίου 2021.