Σου αρέσει, σου ζητάει να βγείτε, χαίρεσαι, δέχεσαι, βγαίνετε. Η ιστορία λίγο πολύ είναι γνωστή. Όλο το vibe δείχνει όμως ότι μάλλον αυτό δεν είναι ένα ραντεβού όπως περίμενες, αλλά μοιάζει πιο πολύ σαν μία έξοδο με φίλους και κάπου εκεί μπερδεύεσαι.

Βγήκατε ραντεβού ή απλά βγήκατε;

Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες και στα καλύτερα ραντεβού να μοιάζουν σαν να μην είναι ραντεβού. Ακούγεται μπερδεμένο αλλά σίγουρα, αν σου έχει συμβεί μπορείς να καταλάβεις αυτό το συναίσθημα.

Είναι εκείνη η στιγμή που ξαφνικά φαίνεται σαν να είστε περισσότερο φίλοι, παρά σαν δύο άνθρωποι που έχουν βγει το πρώτο τους, το δεύτερο ή το τρίτο τους ραντεβού.

Πως θα ξεμπερδευτείς;

Εάν πρόκειται για κάποιον που βλέπεις για πρώτη φορά και προτείνει να πιείτε ένα ποτό, αυτό είναι σίγουρα έχει την αίσθηση ενός ραντεβού. Αλλά ακόμα κι αν είναι ένας φίλος και το μεταξύ σας μπορεί σταδιακά να μετατρέπεται σε κάτι διαφορετικό θα το καταλάβεις αν ξαφνικά δεν κάνετε δραστηριότητες που θα κάνατε συνήθως αλλά κάτι διαφορετικό, και υπάρχει πιθανώς λόγος. Είναι ραντεβού!

Νιώθεις αγωνία και άγχος στον αέρα;

Πολύ λίγοι από εμάς είναι ιδιαίτερα ήρεμοι όταν πρόκειται για κάτι ρομαντικό. Αν και μερικοί άνθρωποι μπορούν να προτείνουν ένα ραντεβού σαν να είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο Crazy, Stupid, Love, για τους περισσότερους από εμάς τους απλούς θνητούς, θα υπάρξει κάποια αμηχανία.

Εάν αισθάνθηκες νευρικότητα από την πλευρά του ανθρώπου που σου ζήτησε να βγείτε τότε μάλλον σου έχει ζητήσει ραντεβού και όχι μία απλή φιλική έξοδο για φαγητό ή ποτό.

Η επιμονή είναι επίσης ένα δείγμα

 Αν όταν σου ζήτησαν ραντεβού ήταν πολύ συγκεκριμένοι κι επέμειναν να το κανονίσετε αλλά δεν το άφησαν στο φλου τότε είναι μία σίγουρη προσπάθεια να περάσουν χρόνο μαζί σου. Και θέλησαν να το ‘’κλείσουν’’ εδώ και τώρα. Ραντεβού χωρίς αμφιβολία!

Δώσε βάση στη συζήτηση

Ακόμα και σε ένα ραντεβού που δεν μοιάζει με ραντεβού, η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο να γνωριστείτε καλύτερα. Θα μοιραστείτε ενδεχομένως και κάτι πιο προσωπικό. Θα ειπωθούν και κάποιες λεπτομέρειες που σε μία απλή έξοδο δεν θα χρειαζόταν να αναφερθούν. Όταν κάποιος θέλει να σε γνωρίσει θα σε ρωτήσει κάτι περισσότερο για σένα από το τι ομάδα είσαι. Αν και αυτό θα μπορούσε θα είναι μία ερώτηση, σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες πιο προσωπικές.