Ποια είναι η στιγμή της ημέρας που νιώθεις πιο άνετα; Μήπως είναι η ώρα που ξαπλώνεις στο κρεβάτι φορώντας τις πιτζάμες σου;  Τι θα έλεγες να υιοθετήσεις αυτή την άνεση και έξω από αυτό;

Pyjamas style. Είναι άνετο, ανάλαφρο αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο. Αέρινα κομμάτια, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την απόλυτα chic εμφάνιση σου. Επίσης, ο αισθησιασμός δεν λείπει από αυτή την τάση. Πρόβαλε και εσύ την sexy πλευρά του εαυτού σου, φορώντας ένα λευκό φόρεμα τύπου baby doll για τις καλλίγραμμες, ή ένα total pyjama look με έντονα σχέδια. Εναλλακτικά  μπορείς να συνδυάσεις ένα μεταξωτό shorts με μια tunic ή μια παντελόνα με λαχούρια με ένα λευκό top. Αλλά μην ξεχνάς ότι και τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο για να συμπληρώσουν την εμφάνιση σου.

Πολλές fashion bloggers το προτιμούν για τις street style εμφανίσεις τους. Αρκετοί σχεδιαστές το παρουσιάζουν στις συλλογές τους, όπως Derek Lam, Rag & Bone και Michael Kors, ενώ η ανοιξιάτικη συλλογή των H&M για την φετινή άνοιξη πρότεινε μια πιο ανοιξιάτικη πιο εκδοχή του look.

Πάρε ιδέες πως να δημιουργήσεις και εσύ το δικό σου pyjama look:

Pyjamas style  summer edition savoir ville (1)

Pyjamas style  summer edition savoir ville (5)

Pyjamas style  summer edition savoir ville (4)

Pyjamas style  summer edition savoir ville (2)

Rihanna reveals her tone stems for a fashion week event

Λίλα Καραβασάνη