Στη σκέψη μιας μεγάλης διαδρομής με το αυτοκίνητο, συχνά θα προτιμήσω να χάσω έναν ξεχωριστό προορισμό προκειμένου να μη μείνω ακινητοποιημένη στο αυτοκίνητο πάνω από 4 ώρες. Προσοχή, σε αυτά δεν μετριούνται τα ατελείωτα road trips με τον μπαμπά, που τα έκανε να μοιάζουν μαγικά. Έτσι σε όσα ταξίδια έχω κάνει μετά τα 18 με παρέα, η διαδρομή είχε καφέ, χυμούς, πρωινά και μεσημεριανά γεύματα στο μπροστινό κάθισμα και ρούχα άνετα, αλλά χωρίς να στερούνται βαθμούς στυλ.

Αν το να φτιάξεις τη βαλίτσα είναι εύκολο, αλλά η διαδρομή δεν είναι το ίδιο ευχάριστη (όπως και στη δική μου περίπτωση), τότε το βασικό κίνητρο σου θα είναι η νέα περιπέτεια του να ταιριάξεις άνετα υφάσματα με λίγο πιο stylish κομμάτια. Ακολούθησε τις παρακάτω how to συμβουλές για να φτάσεις χαρούμενη στον προορισμό σου.

Πως θα ντυθεις σε ενα road trip

Τα ρούχα σου πρέπει να είναι άνετα γιατί θα χρειαστεί να μείνεις καθιστή πολλές ώρες. Επομένως προτίμησε υφάσματα που είναι μαλακά και αέρινα, ενώ ένα ελαστικό παντελόνι ή πιο baggy θα γίνει ο σύμμαχός σου σε όλη τη διαδρομή.

Πως θα ντυθεις σε ενα road trip

Ακολούθησε μερικούς κανόνες layering, αφού θα έχεις την ευκαιρία κάθε φορά που αλλάζει η θερμοκρασία να αφαιρείς ή να προσθέτεις κομμάτια. Ένα μακρύ τζιν ή σουέντ και πιο σπορ γιλέκο, μία oversized ζακέτα, ένα πουκάμισο μέσα από το πουλόβερ είναι μερικά στοιχεία που θα σε διασκεδάσουν καθώς ετοιμάζεσαι.

Πως θα ντυθεις σε ενα road trip

Ρούχα με prints είναι κατάλληλα για ένα ταξίδι που συμπεριλαμβάνει στάσεις, περιπέτεια και μερικές εκπλήξεις στο δρόμο. Αν συμβεί να λερωθείς ή να σκονιστούν δεν θα είσαι εσύ αυτή που θα έρθει σε δύσκολη θέση μόλις φτάσεις στον προορισμό σας, ούτε θα φαίνονται οι τσαλακωμένες τους πτυχές.

Πως θα ντυθεις σε ενα road trip

Ένα statement στοιχείο που πρέπει να σε ακολουθήσει, είναι μια ζώνη, ένα jockey καπέλο ή fedora (διάβασε εδώ περισσότερα), μία πασμίνα και όσα κοσμήματα θέλεις, αρκεί να είναι και να φαίνονται άνετα.

Πως θα ντυθεις σε ενα road trip

Αν έχεις ταξιδέψει πολύ μέσα σε αυτοκίνητα θα έχεις καταλάβει πόσο καλός σύμβουλος είναι το χρώμα. Ένα κόκκινο ή κίτρινο μπλουζάκι, μπορεί να πάρει μακριά το βλέμμα των υπολοίπων από τη κούρασή σου, γιατί δεν θα τη βλέπουν πια.

Πως θα ντυθεις σε ενα road trip

Τα παπούτσια που πρέπει να φορέσεις εκτός από τα sneakers, είναι εκείνα με κοψίματα στο πίσω ή μπροστινό μέρος τους, slip ons, μποτάκια και όσα είναι δοκιμασμένα να μπορείς να φοράς όλη μέρα.