Το λιλά είναι ένα διφορούμενο χρώμα που ή το αγαπάς ή δεν το αντέχεις. Επιλέχτηκε από την Pantone ως το χρώμα της χρονιάς για το 2018. Η παλ απόχρωση του μωβ επικράτησε την άνοιξη και το καλοκαίρι που μας πέρασαν με πολλούς σχεδιαστές αλλά και high street καταστήματα να το εντάσσουν στις συλλογές τους. Δεν ξεχνάμε τη Sally Hawkins με το παγιετέ Armani φόρεμα στα Oscars για τη βράβευση του Shape of Water. Επίσης δεν ξεχνάμε την Rihanna τον Σεπτέμβριο στην παρουσίαση του Fenty Beauty στο Λονδίνο και το λιλά φόρεμα Molly Goddard. Mετά είναι και η επιλογή της Amal Clooney για ένα Versace Atelier στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Αν και μέχρι πριν λίγα χρόνια θύμιζε πουκάμισο που θα διάλεγε μία θεία μας ή παρανύφους σε αμερικάνικη ταινία, brands όπως Tibi και Victoria Beckham δεν άφησαν καμία αμφιβολία να πλανάται για το πόσο θα αγαπηθεί το λιλά και τον χειμώνα του 2018.

Ιδέες να το φορέσεις

Τόλμησε να φορέσεις τη φωτεινή απόχρωση μέσα στο καταχείμωνο. Διάλεξε ένα πουλόβερ και φόρεσέ το πάνω από ένα slip dress ή ένα μεταξωτό πουκάμισο με το jeans σου.

Αν είσαι λίγο πιο τολμηρή δοκίμασε ένα παλ μωβ πανωφόρι είτε είναι ένα puffer είτε ένα κλασικό trench coat. Aν τελικά δεν θες να το δοκιμάσεις σε τόσο μεγάλη επιφάνεια διάλεξε λιλά αξεσουάρ.

Πως θα φορέσουμε το λιλά φέτος τον χειμώνα Πως θα φορέσουμε το λιλά φέτος τον χειμώνα
Πως θα φορέσουμε το λιλά φέτος τον χειμώνα
Livingly
Πως θα φορέσουμε το λιλά φέτος τον χειμώνα Πως θα φορέσουμε το λιλά φέτος τον χειμώνα Πως θα φορέσουμε το λιλά φέτος τον χειμώνα

Τι υπάρχει στην αγορά

Διάβασε ακόμα:

6 γυναίκες αλλάζουν τον κόσμο της μόδας