Αν πρέπει να επιλέξεις το ένα, must trend για το 2020 από τις πασαρέλες αυτό θα είναι το πορτοκαλί. Έχουμε την αίσθηση πως με το που μπει η άνοιξη το φιστικί θα φύγει και το πορτοκαλί θα είναι αυτό που θα μπει δυναμικά στο πλάνο. Αλλά γιατί να περιμένεις μέχρι την άνοιξη για να δοκιμάσεις το trend αυτό; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για φορέσεις το πορτοκαλί εδώ και τώρα! Διάβασε παρακάτω για να πάρεις ιδέες!

Ξεκίνα με τα prints 

Ο ευκολότερος τρόπος να δοκιμάσεις ένα χρώμα που συνήθως δεν φοράς είναι να το δοκιμάσεις σε print. Έτσι, αν φοβάσαι το πορτοκαλί από μόνο του, θα βρεις μια ισορροπία στα υπόλοιπα χρώματα που θα υπάρχουν στο print και θα συνοδεύουν το πορτοκαλί. Μπορείς να αρχίσεις δοκιμάζοντας ένα τζάκετ ή ένα top με print.

Πως θα φορέσεις το μεγαλύτερο trend του 2020
Pure Wow

Συνδύασε με ουδέτερα χρώματα

Ένας άλλος τρόπος να δοκιμάσεις αυτό το trend είναι να έχεις ένα πορτοκαλί item ενώ το υπόλοιπο outfit θα είναι σε ουδέτερο χρώμα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις το συνδυασμό του με το μαύρο, αφού περισσότερο θα θυμίζει Halloween. Αλλά μπορείς να επιλέξεις ανοιχτές αποχρώσεις κοντά στο λευκό και στο μπεζ.

Πως θα φορέσεις το μεγαλύτερο trend του 2020
Pure Wow

Όλα με μέτρο

Οι υπερβολικά φωτεινές αποχρώσεις μπορεί να μη σε αντιπροσωπεύουν. Γι’ αυτό μπορείς να δοκιμάσεις  ένα ήσυχο πορτοκαλί παντελόνι και να το συνδυάσεις με απαλές αποχρώσεις, του washed καφέ ή του χακί. Έτσι το πορτοκαλί θα αναμειχθεί με τα υπόλοιπα κοντινά του χρώματα και δε θα είναι αυτό που θα κλέβει το show. 

Πως θα φορέσεις το μεγαλύτερο trend του 2020
Pure Wow

Βασίσου στις απλές φθινοπωρινές αποχρώσεις

Οι must φθινοπωρινές αποχρώσεις υπάρχουν για να σε βοηθήσουν σε τέτοιες περιπτώσεις! Χρώματα όπως το βουργουνδί, ρουμπίνι, κίτρινο, μελί ή ακόμη και κόκκινο δείχνουν πανέμορφα όταν συνδυάζονται με οποιαδήποτε απόχρωση του πορτοκαλί .

Πως θα φορέσεις το μεγαλύτερο trend του 2020
Pure Wow

Έντονο με έντονο 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το συνδυάσεις με τα απλά χρώματα που σίγουρα υπάρχουν στη ντουλάπα σου. Αλλά για να απογειώσεις πραγματικά αυτό το χρώμα πρέπει να το δείχνεις φανερά και τολμηρά. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να το συνδυάσεις με ένα εξίσου έντονο χρώμα. Εμείς αγαπάμε το συνδυασμό του με το ζεστό. Είναι ζεστά, είναι φωτεινά και θέλουν κάποιον που θα τολμήσει να τα υποστηρίξει. 

Πως θα φορέσεις το μεγαλύτερο trend του 2020
Pure Wow