Η αστροχαρτογραφία είναι αυτός ο κλάδος της αστρολογίας ο οποίος μελετά τις εναλλασσόμενες επιρροές που μπορούμε να συναντήσουμε σε διαφορετικές τοποθεσίες. Έτσι, μπορούμε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση για να μάθουμε πού πρέπει να ζήσουμε ή να πάμε στο επόμενο ταξίδι μας.

Πώς λειτουργεί η αστροχαρτογραφία;

Εξετάζοντας ορισμένες περιοχές του γενέθλιου χάρτη καθώς και τις αστρολογικές περιοχές του ίδιου γεωγραφικού πλάτους που βρίσκονται σε έναν χάρτη αστροκαρτογραφίας, μπορείς να βρεις το καλύτερο μέρος στη Γη για να επισκεφτείς ή να ζήσεις μόνιμα.

Εδώ είναι ένα από τα πολλά websites στο οποίο μπορείς να εισάγεις τα πλήρη στοιχεία γέννησης σου (ημερομηνία, έτος, ώρα και τοποθεσία) για να δημιουργήσεις το γράφημα αστρογραφίας σου. Μόλις φτιαχτεί το γράφημα, θα δεις τα σύμβολα που αντιπροσωπεύουν κάθε πλανήτη. Ακολουθώντας τη γραμμή προς τα κάτω θα δεις τις τοποθεσίες που είναι ιδανικές για εσένα. Οι γραμμές δείχνουν μια συγκεκριμένη περιοχή, πόλη ή τοποθεσία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ακτίνα 700 μιλίων γύρω από ένα σημείο για να βρεις το σημείο που σου ταιριάζει περισσότερο.

Ακριβώς όπως και ο γενέθλιος χάρτης, η κατανόηση των πλανητών είναι σημαντική στο γράφημα αστροχαρτογραφίας.

Ήλιος

Ο ήλιος αντιπροσωπεύει τη θέλησή και το εγώ σου. Αυτός υπαγορεύει την αποφασιστικότητά και το τι προσπαθείς να καταφέρεις. Τα μέρη που πέφτουν κατά μήκος του ήλιου θα σου επιτρέψουν να λάμψεις και να ζήσεις μια καλύτερη ζωή.

Φεγγάρι

Το φεγγάρι αντιπροσωπεύει τη συναισθηματική σου πλευρά, τη ζωή στο σπίτι, τη φροντίδα και τη νοσταλγία. Οι γραμμές που σχετίζονται με το φεγγάρι υπαγορεύουν μια τοποθεσία που σε κάνει να αισθάνεσαι συναισθηματικά άνετα. Εκεί θα δημιουργήσεις μερικές υπέροχες αναμνήσεις.

Ερμής

Αυτός είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, των ταξιδιών και της δικτύωσης. Η γραμμή που σχετίζεται με τον Ερμή δείχνει ένα μέρος που είναι ιδανικό για εσένα τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά.

Αφροδίτη

Αυτός ο πλανήτης αντιπροσωπεύει την αγάπη, τις σχέσεις, την εμπιστοσύνη, τα χρήματα και τις απολαύσεις της καλής ζωής. Μια γραμμή στην Αφροδίτη δείχνει ένα μέρος όπου μπορείς να έχεις μια τρυφερή σχέση, να κερδίζεις χρήματα και να έχεις μια καταπληκτική κοινωνική ζωή.

Άρης

Αυτός είναι ο πλανήτης της δράσης και του πάθους. Ο Άρης μας παρακινεί να κάνουμε τα πάντα για να ολοκληρώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε. Αντιπροσωπεύει επίσης τις επιθυμίες μας. Εάν η γραμμή του Άρη σου διέρχεται από μια τοποθεσία, αυτό σημαίνει ότι εκεί θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή με πολλές δραστηριότητες.

Δίας

Ο Δίας θα φέρει τύχει και καλή ατμόσφαιρα στην περιοχή που διαμορφώνει όταν περνά μέσα από μια τοποθεσία. Θα σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερα ρίσκα και να είσαι πιο αυθόρμητος. Επίσης, θα προσθέσει αισιοδοξία στη ζωή σου.

Κρόνος

Ο Κρόνος είναι η φωνή της λογικής μας. Διασφαλίζει ότι πληρώνουμε όλους τους φόρους μας και δεν έχουμε ξεχάσει κάποιον λογαριασμό στο συρτάρι. Εάν μια τοποθεσία πέφτει κάτω από τη γραμμή του Κρόνου, εκεί θα ζήσεις μια ήρεμη και αξιοπρεπή ζωή.

Ουρανός

Αυτός είναι ο πλανήτης της επανάστασης και της αφύπνισης (τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο). Οποιοσδήποτε τόπος εμπίπτει σε αυτήν τη γραμμή θα βιώσει μια επανάσταση. Εκεί μην περιμένεις να ζήσεις μια ζωή γεμάτη ήρεμη καθημερινότητα και ρουτίνα.

Ποσειδώνας

Όνειρα, δημιουργικότητα, φαντασία και άνευ όρων συναισθήματα προστίθενται στη ζωή σου εάν η γραμμή του Ποσειδώνα είναι σε μια περιοχή. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ότι αυτός ο πλανήτης μπορεί να προσθέσει σύγχυση και ένταση στη ζωή σου.

Πλούτωνας

Αυτός ο πλανήτης μπορεί να οδηγήσει σε μάχες εξουσίας με άλλους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σημαντικό να ξέρεις να υποχωρείς και να ακούς τους άλλους.

Extra tip:

Οι πιο ”ωφέλιμες” γραμμές πλανητών είναι του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Δία.