Επιτέλους βρίσκεις λίγο χρόνο μέσα στη μέρα για να ασχοληθείς με το να βάψεις τα νύχια σου. Όμως δεν υπολογίζεις το χρόνο που θα χρειαστεί μετά για να στεγνώσουν. Θα βιαστείς, κάτι θα χαλάσει, θα το ξανά περάσεις, θα χαλάσει ένα άλλο και πάει λέγοντας. Και κάπως έτσι θα τα ξεβάψεις όλα για να τελειώνει η υπόθεση. Καταστροφή με λίγα λόγια. Μπορούμε όλες να παραδεχτούμε πως μας αρέσει να τα βάφουμε και να τα χαζεύουμε μετά. Αλλά μπορούμε επίσης να παραδεχτούμε πως το να περιμένεις να στεγνώσουν τα νύχια μας μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό και χρονοβόρο.

Αλλά αν σου λέγαμε πως υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα νύχια σου; Δες παρακάτω!

Δοκίμασε ένα top coat με quick dry δράση

Μπορεί να μιλάμε για 5-7’ διαφορά αλλά στην προκειμένη περίπτωση αυτό μπορεί να μας σώσει. Μία λεπτή στρώση αρκεί και θα καταλάβεις πως έτσι κερδίζεις πολύτιμο χρόνο. 

Δοκίμασε το κόλπο με το πιστολάκι

Πάρε το πιστολάκι για τα μαλλιά και βάλτο στην χαμηλή ένταση και την κρύα θερμοκρασία. Κράτα το περίπου 15 εκ. από τα νύχια σου κάνε υπομονή για 5 λεπτάκια.

Δοκίμασε τις σταγόνες για γρήγορα στέγνωμα

Αυτή είναι και η πιο συνηθισμένη λύση που βλέπουμε ακόμα και όταν πας για να σου κάνουν τα νύχια. Μπορεί να σου φαίνεται πως είναι απλά ένα ακόμα περιττό έξοδο αλλά όταν στα 10’ θα μπορείς να γράψεις πάλι, θα πεις και ευχαριστώ. Μία σταγόνα στο κάθε νύχι αρκεί για να δεις διαφορά στο χρόνο που θα χρειάζεται να περιμένεις από εδώ και πέρα.

Πέρνα ελαφριές στρώσεις μανό

Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει λόγος να περνάς δύο πολύ παχιές στρώσεις στα νύχια σου για να φανεί ωραίο το αποτέλεσμα. Ίσα ίσα που όσο πιο ελαφρύ είναι, τόσο πιο ωραίο θα δείχνει το χρώμα στο τέλος και δε θα χρειαστεί να περιμένεις μισάωρο για να στεγνώσει.