Όταν με ρωτάνε για το πρώτο ραντεβού της ζωής μου, ορκίζομαι μου μυρίζει αλκοόλ. Είχα αγοράσει ένα μπουκάλι Jack Daniels, γιατί ήταν το αγαπημένο του αγοριού που θα έβλεπα. Τον είχα καλέσει στο σπίτι να πιούμε ένα ποτό στο μπαλκόνι. Τρεις ώρες μετά το bourbon είχε εξαφανιστεί, εγώ ήμουν μεθυσμένη και εκείνος προσπαθούσε να βάλει για ύπνο. Την άλλη μέρα μου είπε πως τον έβριζα κιόλας όσο προσπαθούσε να με βοηθήσει. Κόλαση. Τον φρίκαρα; Σίγουρα ναι. Αν ξαναβγήκαμε; Παραδόξως, ναι.

Γενικά, το αλκοόλ προκαλεί μια άνεση στον καταναλωτή του και πολλές φορές μια τάση για ανακούφιση από τον εκνευρισμό. Εξαφανίζονται τα φίλτρα, δε σκέφτεσαι, απλά μιλάς. Μιλάς χωρίς μέτρο. Καθώς λοιπόν το πρώτο ραντεβού είναι αναγνωριστικό, το να δείτε ο ένας τον μεθυσμένο εαυτό του άλλου δεν είναι και το καλύτερο marketing, θα πρέπει να υπάρχει μια γραμμή. Μια γραμμή για να μείνουν όλα υπό έλεγχο. Ναι, ίσως αναγκαστείς να παραγγείλεις ανθρακούχο νερό, τη στιγμή που ο τύπος απένταντί σου απολαμβάνει την Paloma του.

Ακολουθούν χρήσιμα tricks για το πρώτο ραντεβού, που θα σε βοηθήσουν να μείνεις νηφάλια.

> Γράψε την πιο πιο ντροπιαστική, μεθυσμένη ιστορία σε πρώτο ραντεβού κάπου στο χέρι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να θυμάσαι πόσο μετάνιωσες την επόμενη μέρα για όλα όσα έκανες. Επίσης και όλα όσα ένιωσες, τον κακό ύπνο και το ακόμα χειρότερο hangover.

> Βάλε την κολλητή σου να σου στείλει φωτογραφίες από το πιο πρόσφατο hangover σου. Ξέρεις, εκείνο που φώναζες “καλύτερα να είχα πεθάνει”.

> Φόρεσε γάντια φούρνου. Αν το ραντεβού σου σε ρωτήσει γιατί τα φοράς, πες του πως κάηκες όσο έφτιαχνες μια τεράστια frittata. Όλοι λατρεύουν τη frittata. Στο μεταξύ, το να κρατήσεις ποτήρι με αυτά τα γάντια είναι απλά αδύνατον.

> Ντύσου σαν ανήλικη. Κανείς δε θα σου σερβίρει ποτό έτσι και το ξέρεις.

> Πριν βγεις, διάβασε όλες τις επιπτώσεις του αλκοόλ στο δέρμα σου. Ξέρεις ότι την επόμενη θα χρειάζεσαι καθαρισμό και μάσκες detox. Γιατί να μπεις στον κόπο ούτως ή άλλως;

> Φάε το μεγαλύτερο γεύμα της ζωής σου. Πίστεψε με, δεν θα αντέχεις να βάλεις οτιδήποτε άλλο στο στόμα σου. Όχι, ούτε τεκίλα.

> Να βγαίνεις ραντεβού μόνο όταν κάνεις detox με χυμούς.

> Πήγαινε για λεύκανση δοντιών το απόγευμα πριν το ραντεβού. Θέλεις να πιεις, αλλά γίνεται. Λυπάσαι.

> Υποσχέσου ότι θα επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για όλο αυτό το βασανιστήριο με δύο σφηνάκια με την κολλητή σου την επόμενη Παρασκευή.

Featured image: Elite Daily