Το trick που χρειάζεσαι για να μην μπλέκονται τα ακουστικά στο εσωτερικό της τσάντας σου

Το trick που χρειάζεσαι για να μη μπλέκονται τα ακουστικά στο εσωτερικό της τσάντας σου

Μας έσωσε τη ζωή

Σίγουρα σου έχει συμβεί να στέκεσαι επί πέντε λεπτά, με το κινητό ανάμεσα στον λαιμό και τον ώμο σου, προσπαθώντας να ξεμπλέξεις τα ακουστικά σου. Τα οποία στο μεταξύ σε έχουν κάνει να πιστεύεις ότι είναι ζωντανός οργανισμός. Σου έχουμε το κόλπο που θα σε γλιτώσει από όλο αυτό το drama.

Τις πιο πολλές φορές, η καλύτερη τεχνική είναι αυτή που ήταν μπροστά στα μάτια μας όλο αυτόν τον καιρό. Έτσι, ξεθάψαμε και εμείς ένα αρκετά παλιό βίντεο στο YouTube που δείχνει πώς να τυλίξεις τα ακουστικά σου χωρίς να μπλεχτούν στον πάτο της τσάντας σου. Το καλύτερο είναι ότι σου παίρνει μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να το κάνεις.

Πώς λειτουργεί;

Ξεκίνησε παίρνοντας τη μια τους άκρη στο ένα χέρι, σταθεροποιώντας τη με τον αντίχειρά σου. Στη συνέχεια γύρισέ τα γύρω από τα δάχτυλά σου. Όταν κάνεις αρκετές κουλουρίτσες, χρησιμοποίησε την άλλη άκρη για να τη δέσεις στη μέση. Τέλος, πέρασε το ένα ακουστικό μέσα στη μια από τις δύο κουλουρίτσες για να τα σταθεροποιήσεις.

Αυτό το trick κρατάει τα ακουστικά σου ασφαλή και σε καλή κατάσταση μέσα στην τσάντα. Για να τα χρησιμοποιήσεις αρκεί να τραβήξεις και τις δύο άκρες.

Δες το βίντεο:

Δες ακόμα:

Πώς το περπάτημα το πρωί μπορεί να αλλάξει όλη τη διάθεσή σου


featured image: Elite Daily
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.