Δεν είναι όλες οι μέρες οι ίδιες. Κάποιες μέρες απλά δεν μπορείς ή δεν θες να βγεις από το σπίτι, δεν έχεις διάθεση να κάνεις τίποτα, νιώθεις πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε παρακινήσει για να βρεις την ενέργειά σου και το χαμένο κίνητρο για ζωή.

Όσο εντάξει και να είναι το να πέφτεις όμως κάποια στιγμή έρχεται η ώρα να σηκωθείς. Τι είναι αυτό όμως που σου δίνει την ώθηση που έχεις ανάγκη; Εδώ θα δεις πώς μπορείς να ξαναβρείς το χαμένο σου κίνητρο, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστό πως είναι γενικά ατρόμητος και δεν φοβάται τις προκλήσεις. Επομένως είναι αρκετά προφανές για το πώς παραμένει παρακινημένος. Απλά το βλέπει σαν μια νέα πρόκληση. Όσο πιο δύσκολη είναι η πρόκληση, τόσο πιο πιθανό είναι να παραμείνει παρακινημένος.

Ταύρος

Για τον Ταύρο είναι αρκετά εύκολο και συχνό το να χάνει το κίνητρό του. Αλλά ο μόνος τρόπος να το ξαναβρεί είναι επιβραβεύοντας τον εαυτό του. Άλλωστε, τείνει να απολαμβάνει τα μικρά πράγματα στη ζωή, ειδικά μετά από ένα επίτευγμα.

Δίδυμος

Για τον Δίδυμο ο κόπος να βρει το κίνητρο είναι διπλάσιος από ότι για τα υπόλοιπα ζώδια. Αυτό που χρειάζεται είναι κάποιον άλλον να τον πάρει από το χέρι και να του θυμίσει όλους τους λόγους που η ζωή είναι ωραία και γιατί αξίζει να προσπαθείς.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι έχει την ικανότητα να κατανοεί όλα τα συναισθήματα και δεν έχει σημασία από ποιον προέρχονται και πού βρίσκονται. Για να παρακινηθεί πρέπει να λάβει υπόψη τους ανθρώπους που τον ενδιαφέρουν και τα συναισθήματά τους και πώς μπορεί να τους φροντίσει.

Λέων

Στον Λέων αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να μπορεί να εντυπωσιάζει τους άλλους με οτιδήποτε κάνει, και αυτό είναι συνήθως και το κίνητρό του. Από τη στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω του, συνήθως μπορεί να κάνει τα πάντα.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι πολύ πρακτικός και λογικός άνθρωπος. Ακόμη και η προσέγγισή του στη ζωή είναι μεθοδική, επομένως για να ξαναβρεί το κίνητρο πρέπει να μπορεί να έχει γύρω του ανθρώπους που τον εμπιστεύονται.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι προσηλωμένος στην ισορροπία και την αρμονία στη ζωή του. Η βασική του προτεραιότητα είναι να μην απογοητεύσει κανέναν, ούτε καν τον εαυτό του γιατί του αρέσει να αποφεύγει οποιαδήποτε σύγκρουση. Όπως και στον Παρθένο, το μόνο που τον παρακινεί είναι οι άνθρωποι που έχει γύρω του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γεμάτος με μεγάλη δύναμη και πάθος. Δεδομένου ότι έχει ανάγκη για έλεγχο, αυτό είναι που πραγματικά τον ωθεί να παραμείνει παρακινημένος και να κάνει τα πράγματα που πρέπει.

Τοξότης

Ο Τοξότης, έχει ανάγκη για επιτεύγματα και αυτό είναι που τον βοηθάει πραγματικά να βρει το χαμένο κίνητρό του. Πάντα ψάχνει την επόμενη περιπέτεια.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως πολλές φορές αισθάνεται ένοχος όταν αρχίζει να χαλαρώνει, γνωρίζοντας ότι υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να γίνει. Για να μένει παρακινημένος αλλά χωρίς τύψεις θα πρέπει να βρει μια ισορροπία στο πρόγραμμά του.

Υδροχόος

Για να παραμείνει παρακινημένος ένας Υδροχόος το μόνο που έχει να κάνει είναι να βλέπει τα πάντα σαν να είναι ένα παζλ ή ένα μυστήριο από μόνο του.

Ιχθύς

Οι φόβοι του αλλά και τα όνειρά του είναι τα μεγαλύτερα κίνητρα του Ιχθύ. Του αρέσει να είναι εκεί για τους άλλους και το κίνητρό του είναι μόνο το να πρέπει να τους βοηθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Υπάρχουν 4 ζώδια τα οποία είναι κυριολεκτικά ατρόμητα