Υλικά: 3 μεγάλα αυγά 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλιά βούτυρο Τριμμένο τυρί, μαϊντανό, ό,τι άλλο προτιμάς

Οδηγίες: Σ ένα μεσαίο μπολ χτύπα ζωηρά τα αυγά με το αλάτι. Βάλε το βούτυρο στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.

0:00 Ρίξε τα χτυπημένα αυγά στο τηγάνι και ξεκίνησε να ξεκολλάς τις άκρες με την σπάτουλα.

0:36 Πιάσε τη λαβή του τηγανιού και με μια δυνατή και απότομη κίνηση αναποδογύρισε την ομελέτα. Πρόσθεσε ό,τι επιπλέον θες να βάλεις στην ομελέτα αρκεί να είναι σοταρισμένο απο πριν και το τυρί.

1:15 Δίπλωσε την σε φάκελο και πασπάλισε με τον μαϊντανό.

Image via Sasha Martin