Πώς να κάνεις φίλους στα 30

Πώς να κάνεις φίλους στα 30

Αν με όλους σου τους κοντινούς φίλους είστε μαζί από το σχολείο, μην αγχώνεσαι, δεν είσαι η μόνη. Αρχικά, δεν είναι θέμα κοινωνικότητας απλά. Πολλές φορές οι χημείες απλά δεν κολλάνε και έτσι έχεις φύγει από το πανεπιστήμιο χωρίς ούτε έναν άνθρωπο που να θες στο περιβάλλον σου. ΟΚ, δεν έχει καταστραφεί ο κόσμος. Η ζωή είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και εσύ δε βρήκες το χρόνο και την ενέργεια να διευρύνεις τον κύκλο σου με άλλους ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Υπάρχουν τρόποι να δημιουργήσεις φιλίες στα 30.

Στη δουλειά

Μην αποκλείεις το γραφείο ως ένα spot που μπορεί να γεμίσει τη ζωή σου με νέες προσωπικότητες. Μη μένεις μόνο στο team σου. Σύστησε τον εαυτό σου και σε άτομα από άλλες ομάδες, μοιράσου την κουλτούρα σου στη δουλειά και τις φιλοδοξίες σου. Σίγουρα κάποιος στο χώρο που δουλεύεις μοιράζεται παρόμοια όνειρα και ιδανικά και με εσένα. Ωστόσο, μην πιέζεις καταστάσεις. Είναι πολύ πιο ΟΚ, το να πλησιάσεις άτομα τα οποία σου είναι οικεία με κάποιο τρόπο. Ίσως να συναντιέστε κάθε πρωί στο ασανσέρ ή να παίρνετε τον καφέ σας από το ίδιο take away.

Fitness τάξεις

Τα αθλητικά groups είναι ιδανικά για τη δημιουργία νέων φιλιών. Οι ενδορφίνες σε συνδυασμό με αυτό το αίσθημα επίτευξης που προσφέρει μια ώρα crossfit για παράδειγμα, είναι στοιχεία που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά. Όλη αυτή η υγιής οικειότητα εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε ένα ποτό ή ένα γεύμα μετά το μάθημα. Το μυστικό είναι να δείξεις ενδιαφέρον και να κάνεις αυτό που σας ενώνει, δυνατό. Κάνε ερωτήσεις για άθλημα που κάνετε, για τον εξοπλισμό, για την αγαπημένη άσκηση του ανθρώπου που θες να προσεγγίσεις.

Πώς να κάνεις φίλους στα 30

Society19

Εθελοντισμός

Ο εθελοντισμός, εκτός από εξαιρετική ευκαιρία να προσφέρεις σε μια κοινωνία που σε έχει ανάγκη, είναι και ένας τέλειος τρόπος να κοινωνικοποιηθείς. Το αίσθημα του κοινού σκοπού δίνει ευκαιρία για συζητήσεις, άνοιγμα και ανάγκη για ειλικρίνεια. Είναι όμορφο να κάνεις φίλους σε ένα περιβάλλον που σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου και όσο ευαίσθητος είσαι.

Party

Στα party ο κόσμος είναι ορεξάτος για συζήτηση και νιώθει όμορφος. Αυτό μπορεί να μη σου ακούγεται πολύ φιλικό, αλλά πίστεψε με, μετά από δύο ποτά όλοι είναι εν δυνάμει φίλοι σου. Στο επόμενο event/party που θα παρευρεθείς, φρόντισε να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και να δείξεις πόσο επικοινωνιακή μπορείς να γίνεις. Αλλά ακόμα κι αν δεν είσαι η ψυχή του πάρτι, μπορείς να βρεις εκείνο το άτομο που δείχνει να βαριέται όσο εσύ. Ναι, ακόμα και η βαρεμάρα μπορεί να γίνει μια καλή αφορμή για συζήτηση.

featured image: Marie Claire
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.