Πως να φορεσεις το beanie σου

Επιτέλους έφτασε εκείνη η ώρα του χρόνου που το κεφάλι σου αποκτά το απολυτό stylish αξεσουάρ της σεζόν. Ο λόγος φυσικά για το πλεκτό σκούφο, κατά κόσμων beanie που δεν είναι μονάχα απαραίτητο για τις κρύες μέρες του χειμώνα αλλά αντικαθιστά και το πρωινό σου χτένισμα (ευτυχία). Άλλες φορές girly άλλες φορές sexy και άλλες απλά αστείος, ο πλεκτός σκούφος συνοδεύεται κάθε ώρα της ημέρας και δίνει στυλ στο χειμερινό σου look αφού ταιριάζει με κάθε περίσταση. Εκτός από το ότι είναι άνετο αποτελεί και το μεγαλύτερο trend αφού πρώτη φυσικά ήταν η Cara Delevigne που ανέδειξε τη τάση #WeLoveCara. Αν ωστόσο αναρωτιέσαι πως θα το φορέσεις εφέτος τον χειμώνα και να το ενσωματώσεις στο καθημερινό σου outfit δες παρακάτω πολύ απλούς τρόπους για να το κάνεις καθώς τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και είναι ο απαραίτητος φίλος των μαλλιών σου.

Για πάρε ιδέες:

Πως να φορεσεις το beanie σου

Προτίμησε ένα σκουφάκι σε έντονο χρώμα που είναι αντίθετο με το χρώμα των μαλλιών σου. Για εσένα που έχεις ξανθά μαλλιά ένα μπορντό σκουφάκι είναι τέλειο σε αντίθεση με εσένα που έχεις μαύρα το μπεζ θα σου ταιριάζει καλύτερα.

Πως να φορεσεις το beanie σου

Για μια πιο χαλαρή εμφάνιση άσε τα μαλλιά σου να πέφτουν δεξιά και αριστερά κάτω από τον σκούφο.

Πως να φορεσεις το beanie σου

Κάντο όπως η Cara! Για μια πιο glam εμφάνιση τόνισε τα μάτια σου κατεβάζοντας το σκούφο αρκετά χαμηλά ελάχιστα πάνω από τα φρύδια. #κοίταμεσταμάτια

Πως να φορεσεις το beanie σου

Διάλεξε ένα σκούφο με ένα σχέδιο και κάνε τη διαφορά. Φόρεσε τον από το πρωί έως το βράδυ με ένα δερμάτινο jacket, με το μπουφάν σου αλλά ακόμα και με το σακάκι σου για να κάνεις την εμφάνιση ακόμα πιο urban chic.

Πως να φορεσεις το beanie σου

Το σκουφάκι είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να τονίσει τα κοντά σου μαλλιά. Άφησε τα κάτω και ανέδειξε τα με τον πιο chic τρόπο.

Πως να φορεσεις το beanie σου

Να εδώ παίρνει ιδέες και ο φίλος σου.