Ο χειμώνας είναι στη μέση του και εμείς βαρεθήκαμε ήδη να φοράμε παντελόνια. Αν μέχρι τώρα έχεις συνηθίσεις τα φορέματα μόνο με γόβες ή σανδάλια ας πάρουμε έμπνευση από τα παρακάτω κορίτσια.

Ιnstagram @blaireadiebee
Ιnstagram @blaireadiebee

ANKLE BOOTS + LACE SKIRT

Είναι ο τρόπος να αξιοποιήσεις αυτή τη φούστα και το πρωί με τα πιο άνετα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις για να την συνδυάσεις. Είναι η πρόταση που σου επιτρέπει να πας στο γραφείο το πρωί και να καταλήξεις για ποτό το βράδυ.

<black, lace, navy & velvet // now on the blog> http://liketk.it/2pC0V @liketoknow.it #liketkit @coach #TimeForCoach

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) στις

KNEE-HIGH BOOTS + PENCIL SKIRT

Ψηλές μπότες που φοράς με μίνι αλλά στο γραφείο δεν μπορούσες να τις φανταστείς, με την pencil φούστα είναι όσο σωστές και ζεστές πρέπει. Το chunky knit είναι ο τέλειος συνδυασμός.
3:3 Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Peony Lim (@peonylim) στις

HEELED BOOTIES + MIDI SKIRT

Το μυστικό στη midi skirt που φοράς τον χειμώνα είναι τα ψηλά τακούνια. Οι μπότες προσθέτουν όγκο ας προσθέτουν και ύψος στα πόδια σου λοιπόν! Εδώ η Blair Eadie κάνει τον υπέροχο συνδυασμό.

SNOW BOOTS + SWEATER DRESS

Οι μπότες που εσύ φοράς συνήθως στα χιόνια μπορούν να γίνουν εξαιρετικό αξεσουάρ για τις πολύ κρύες μέρες. Κράτησε την ισορροπία το όγκου φορώντας κάτι που διατηρεί αδύνατο το πάνω μέρος σου το σώματος σου, όπως ένα πλεκτό φόρεμα.

RAIN BOOTS + SHIRTDRESS

Τόλμησε τις κόκκινες γαλότσες σου με ένα ριγέ πλεκτό φόρεμα ή τις μαύρες γαλότσες σου με μια midi φούστα. Θυμήσου στο γραφείο να πάρεις μαζί σου ένα ζευγάρι μπαλαρίνες για να αλλάξεις. Και φυσικά μη ξεχάσεις τις ψηλές κάλτσες σου.
<rain, rain (& wind & frigid air) go away // highlighting some of my favorite past wellie looks on the blog- link in profile!> 💦 http://liketk.it/2q2fD @liketoknow.it #liketkit Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) στις

BOOTS + KNIT DRESS

Το knit dress  και τα αρβυλάκια σου είναι cool μαζί γιατί είναι άνετα, ζεστά και μπορείς να τα φορέσεις για τις περισσότερες εξωτερικές δουλειές σου.